Amnesia: A Machine for Pigs PC

A Frictional Games és a Dear Esther alkotóinak közös játéka.
1520601915

Már megint ingyenes az Amnesia-kollekció

A szemfülesek már január végén bezsákolhatták az Amnesia Collectiont, ám most a Steam adja teljesen ingyen a Frictional Games klasszikus horrorjátékát és folytatását. Az akció bizonytalan ideig él, szóval nem árt sietni!
1516950050

Ingyenes az Amnesia Collection a Humble Store-ban

Két remek horrorjátékot zsákolhatsz be most ingyen a Humble Store jóvoltából. Az Amnesia: The Dark Descent és az Amnesia: A Machine for Pigs bizonyára elkápráztatja majd a műfaj rajongóit.
1506531686

Íme, a PlayStation Plus októberi kínálata

Az október Games With Gold után a Sony is bemutatta a PlayStation Plus-előfizetőinek kínált ingyenes játékok listáját, ami ezúttal kicsit erősebbnek tűnik. A hajtás után megleshetitek, mit is kaptok!
1506326405

Bajban van a The Chinese Room

A Dear Esther, az Amnesia: A Machine for Pigs és az Everybody's Gone to the Rapture brit fejlesztője komoly problémákkal küzd, így az emberek többségét elbocsájtották. A stúdió egyelőre szünetet tart - nagy a baj.
1499700602

Két új játékon dolgozik az Amnesia fejlesztőcsapata

A Frictional Games kreatív igazgatója, Thomas Grip interjút adott a Gameranx csapatának, amiben többek között arról is szó esett, hogy az Amnesia-játékokat és a SOMA-t is fejlesztő stúdió jelenleg két vadonatúj projekten is dolgozik.
1479711600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet kicsit lazítani, ez a hét jóval kevesebb fajsúlyos megjelenést ígér a korábbiakhoz képest. Azért a Darksiders felmelegített változatára érdemes lehet egy pillantást vetni, és az új Pokémon is kötelező darab a 3DS-tulajok számára.
1476897300

Gyűjteményes kiadást kap az Amnesia-sorozat

A Frictional Games és a Sony megerősítette, hogy a következő hónapban mutatkozik be a PlayStation 4-exkluzív Amnesia Collection. A csomag a sorozat három korábbi tagját fogja tartalmazni.
1380520800

Új játékot teasel a Frictional Games

Bár a Frictional Games csak kiadóként tevékenykedett az Amnesia: A Machine for Pigs körül, valószínűleg volt vele dolga így is. Most, hogy a játék megjelent, jöhet a következő projekt!
1379767448

Amnesia: A Machine for Pigs teszt

A túlélőhorrort manapság a sablonosság szinonimájaként is értelmezhetjük, pont ezért volt üdítő próbálkozás 2010-ben az Amnesia első része, amely okosan újított, és dobott egy követ az állóvízbe, viszont a folytatás egy visszalépés.
1378792800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy csöppet lassabb lesz ez a hét játékmegjelenések szempontjából, bánkódni viszont nem kell: így is akad néhány cím, amit feltétlenül érdemes majd kipróbálni. Meg aztán most aludjunk, mert utána jön a GTA V...