Amnesia: A Machine for Pigs PC

A Frictional Games és a Dear Esther alkotóinak közös játéka.
1377496828

Amnesia: A Machine for Pigs - rémes pillanatok

Egy YouTube-os mókamester idő előtt rátette a mancsát az új Amnesiára, és összeállított egy háromperces montázst a játék legparásabb pillanataiból. Ha nem félsz a spoilerektől, tekintsd meg Te is!
1376719216

Amnesia: A Machine for Pigs - megvan a dátum

Minden idők egyik legjobb horrorjátékának folytatása végre révbe ért, a The Chinese Room és a Frictional Games pedig kőbe vésett megjelenési dátummal szolgált. Az új Amnesia szeptember elején landol a boltokban.
1369821647

Ismét késik az Amnesia: A Machine for Pigs

Nyáron már biztosan nem játszhatunk az új Amnesiával - erősítette a Frictional Games. Minden idők egyik legparásabb horrorjátékának befejezéséhez extra fejlesztési idő szükséges, de cserébe bitang jó alkotás lesz.
1366558283

Nagyon sötét képek az új Amnesiáról

Elvileg két hónapon belül meg kell jelennie az Amnesia: A Machine for Pigsnek, így a közeljövőben jó eséllyel záporoznak majd a látnivalók a játékból - ahogy most is érkezett öt screenshot belőle.
1361376018

Kézközelbe került az Amnesia folytatása

A thechineseroom boszorkánykonyhájában fortyogó Amnesia: A Machine for Pigs gyakorlatilag elkészült, már csak némi utómunka van hátra. Minden idők legfélelmetesebb horrorjátékának folytatása a második negyedévben érkezik.
1351689975

Amnesia: A Machine for Pigs - trailer Halloweenre

Hoppá, tényleg ma van Halloween, amikor a holtak végre elhagyhatják sírjukat, hogy aztán az élőkön töltsék ki dühüket. Most megérkezett az Amnesia folytatásának legújabb előzetese, stílszerűen akkor, amikor a legijesztőbb címnek választottuk meg az elődöt.
1342166400

Csak jövőre jelenik meg az új Amnesia

Az előzetes tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén az Amnesia: A Machine for Pigs. A csúszást a játékot fejlesztő csapat kreatív igazgatója erősítette meg egy interjúban, az indok természetesen szokásos: kell még egy kis idő ahhoz, hogy tökéletes legyen a végtermék.
1339785833

Befutott az Amnesia: A Machine for Pigs teasere

A Frictional Games folytatást készít minden idők egyik legfélelmetesebb horrorjátékához, az Amnesiához. A Machine for Pigs némi steampunk beütést kapott, de ez csak jót tett a megszokott hideglelős játékmenetnek. Ha imádtad az előzőt, akkor az új darabbal is el fogsz szórakozni.
1330003836

Hivatalos: érkezik az Amnesia: A Machine for Pigs

Végre valós formát öltött a Frictional Games új játéka. Nem is kaphattunk volna jobb hírt, hiszen készül az Amnesia: A Machine for Pigs, amit közösen készítenek a Dear Esther fejlesztőivel. Őszintén reméljük, hogy az elődhöz hasonlóan az egyik legfélelmetesebb videojátékkal lesz dolgunk.
1329728407

Kézközelben a Frictional Games új játéka?

Minden jel szerint A Machine for Pigs címre hallgat az Amnesia: Dark Descent fejlesztőinek új projektje, melyet a szép sikereket elért Dear Esther készítőivel közösen hoznak össze. A mottó szerint a világ egy gép, a gép pedig egy disznó. Hogy ez pontosan mit is jelent, még nem tudni.