Amnesia: A Machine for Pigs - trailer Halloweenre

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 31.
  • Videó
Link másolása
Hoppá, tényleg ma van Halloween, amikor a holtak végre elhagyhatják sírjukat, hogy aztán az élőkön töltsék ki dühüket. Most megérkezett az Amnesia folytatásának legújabb előzetese, stílszerűen akkor, amikor a legijesztőbb címnek választottuk meg az elődöt.

A Frictional Games éppen Halloweenre időzítette az Amnesia: A Machine for Pigs legfrissebb előzetesét, amely vélhetőleg hűen követi majd az előd világbajnok hangulatát. Ahogy akkor, most is cidrizni fogunk, nem is keveset. Rejtvények, rémségek, félelem és egy élvezetes sztori már elég a sikerhez.

28.
28.
Extol
Remélem lehet menteni ebben a részben. Egy idő után töltögetni inkább dühítő mint paráztatós
27.
27.
Stranger666
#26: Köszi, én is így értelmeztem.
Rohadt jó szöveg:)
26.
26.
Stormblast
#25: - Kedves Mr Mendis (?), csodálom az elképzelését, tényleg, de biztosan nincs elég disznó Londonban, ami kielégíti egy ilyen gép étvágyát.
- Ez csak azon múlik professzor, hogy mi számít disznónak.

Valami ilyesmi :)
25.
25.
Stranger666
Valami jó angolos leírni a párbeszédet a végén angolul? Nem hallok ki pár szót és felb*sz.
24.
24.
planktone
Úgy látom ebbe már lesz Physx :)
23.
23.
Hubert Cumberdale
#21: És az mér para, ha csak ott vannak? :D
22.
22.
deathdave42
parás, de hát parázni jó :D
21.
21.
Novotsik
#20: Amnesia tény hogy para,de a Penumbra első részét nem veri. Nem tetszik benne hogy el tudnak kapni,jobb lett volna ha csak mutogatják őket meg h ott vannak abban a parában hagyva h bármelyik pillanatban előugorhat vagy megjelenhet,de így hogy kerülgessem őket mint a penumbra 2-ben is,ez így szar.
20.
20.
Uhu123
Elég brutális az első rész is. Konkrétan fizikai rosszullét fogott el amikor játszottam vele. Dead Space meg Doom 3 altatómese az amnesiához képest. És az a legnagyszerűbb, hogy nem a hirtelen ijesztegetéssel éri el (mint a gagyi horrorok) hanem a nagyon brutál nyomasztó, csontig hatoló félelmetes hangulatával.
18.
18.
kopic
#9: én is ha egyedül nyomnám ESTE, akkor tuti, hogy összeszarnám magamat a félelemtől!
17.
17.
kopic
A videó megnézése után rám jött a szarás:D FRANCBA!:D XD
16.
16.
Bevallom ettől a videótól nem szartam össze magamat,de biztos vagyok benne ,hogy a játéktól majd össze fogom.
Bár előbb az első részét kéne végigjátszanom,ha merném:D
15.
15.
bodortamas1
#10: Úgy az igazi. Én a felét reggel, aztán a másik felét úgy gondoltam, hogy éjszaka viszem ki. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem az ilyen idegtépő, paráztató, beszarós játékokat, amiktől TÉNYLEG lehet NAGYON félni. Sajnos ilyen kevés van, de az amnesia megtette a hatását :) Remélem lesz több hasonló játék, amivel éjjel; remegő, izzadó kézzel, atomfélelemmel játszhatok végig.
14.
14.
kivenoko
Sohasem fogom elfelejteni amikor a legelőször leültem játszani az első részével. Először úgy voltam vele, hogy semmi para, mert semmi sem történt, pedig már vagy fél órája játszok vele... aztán egy folyosó végén láttam, hogy világít valami... egy kis olaj volt a lámpába. A folyosó volt kb 15 méter hosszú, a folyosó vége pedig sötét... odamentem felvenni az olajat... ekkor jött az a mély, hörgő hang amitől azonnal betakarodtam a folyosó egyik sötét sarkába és akkor látom, hogy ahonnan először észrevettem az olajat, ott áll valami... para nyócezer' :DDD utána már csak kukucskálva mertem befordulni minden elágazáshoz :D a szívverésem a duplájára ugrott azonnal xDD
13.
13.
Skyer
#9: Nem vagy egyedül, az első pár pálya elteltével, miután a vérnyomásom akkora volt, mint egy teljes sebességen futó gepárdnak, letöröltem és walkthrough-ot néztem végig inkább.
12.
12.
DarkLord
Jó lesz ez csak kár, hogy nem tudták tartani az előre beígért halloween-i megjelenést :(
11.
11.
SwordFish
#7: Én is remélem, hogy nem lőnek le semmi poént, viszont már most nagyon érdekel, hogy nézhet ki a disznó gépezet :) bár ahogy látom ebből az előzetesből lesznek szellemek is.
10.
10.
markoci555
kevés az ilyen jó játék videó, én sem próbáltam még az amnesiát, penumbra-t már igen, mások leírása alapján amnesia jobb lehet, majd kerítek rá sort egy éjszaka, úgy az igazi, fülhallgatóval :)
9.
9.
giga321
Én még az elsővel sem toltam. Nem merem :D
8.
8.
lolman598
na,ha már a játék nem jelent meg most,legalább egy előzetest kaptunk
7.
7.
kivenoko
#4: Hang nélkül olyan az Amnesia, mint a GTA fegyverek nélkül :D
Én örülök neki, hogy nem mutattak semmit... remélem megjelenés előtt nem is fognak. Legyen csak meglepi! :DDDD Nagyon várós, remélem nem lesz túlkomplikálva, mert a Dark Descentben azért volt olyan, hogy több mint egy órát csak mászkáltam, mert nem vágtam mit kell...
5.
5.
bodortamas1
#4: Igen, valószínűleg azért, mert nem volt hang a gépen. Nekem eléggé idegtépőnek tűnt, akár az elődje :)
4.
4.
Exnem
hát nem tudom ez nem volt fosatós.:| lehet csak azért, mert nincs hang a gépen, de nem volt benne semmi.:o xd
3.
3.
exonic
Adrenalin pumpáló előzetes :)
2.
2.
Sniper Fox
Ütős lesz! Remélem az előző részt is felülmúlja, amit bizony nehéz lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...