Epic Mickey: Power of Illusion 3DS

Nintendo 3DS-en is tiszteletét teszi az Epic Mickey-széria egy mellékága.
1471960980

Epic Mickey - két spin-offot is terveztek hozzá

Emlékeztek még azokra az időkre, amikor a Disney házon belül fejlesztett videojátékokat? Nem is volt olyan régen, az Epic Mickey-sorozat pedig az egyik utolsó próbálkozása volt a cégnek, amely két felvonást ért meg.
1360346400

Warren Spector még nem vonul vissza

Hiába zárt be a Junction Point, Warren Spector lelkesedését nem lehet letörni. A Thief és a Deus Ex atyja ugyan még nem árulta el, mihez kezd a jövőben, de egyelőre nem fontolgatja a visszavonulását sem.
1359450059

Bezárt az Epic Mickey 2 fejlesztőcsapata

Meg nem erősített információk szerint a Junction Point végleg lehúzta a rolót, legalábbis a Star Citizen fejlesztőjének, a Roberts Space Industries Twitter-bejegyzéséből erre lehet következtetni. Viszlát, Mickey egér! (Frissítve!)
1354780825

Nintendo Direct: megjelenési dátumok, videók

A Wii U megjelenése után már a játékfelhozatal miatt érdemes követni a kiotóiak bemutatóit. Tegnap hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott egy sor first-party cím, az új előzetesekről már nem beszélve.
1353492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.
1341500443

Zenés játék lehet az Epic Mickey 3

Warren Spector eldumcsizgatott egy kicsit az IGN magazinnal, s az interjúból rájöhetünk, hogy a designernek konkrét tervei vannak a jövőre nézve. Az Epic Mickey 2 még meg sem jelent, de ő már a folytatáson gondolkodik, ami "teljes értékű zenés játék" lehet. Megérte ma felkelni.
1339145400

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.
1338930300

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!
1332676970

Epic Mickey 2 - Move-támogatás, 3DS-verzió

Újabb apró részletek láttak napvilágot az Epic Mickey folytatása kapcsán, kiderült, hogy a játék PlayStation 3-on támogatni fogja a PlayStation Move-ot, a Wii-verzió spéci kontrollerekkel érkezik, és ha minden igaz, lesz egy alternatív, 3DS-verzió is. Ráadásul másfél tucat képet szereztünk az anyagból.