Company of Heroes 2 PC

Végre folytatódik a Company of Heroes, az új részben a keleti fronton harcolhatunk.
Típus: Második világháborús, Stratégia

Heti akciók és leárazások - 42. hét

Ismét véget ért egy hét, de az akciók csak most kezdődnek igazán. Szétnéztünk nektek a neten és találtunk egy-két izgalmas leárazást, hogy megkönnyítsük nektek a spórolást a bevásárlás közben. Jó szórakozást!

A hétvégén tíz játékot próbálhatunk ki a Steamen

Általában csupán egy-két alkotást próbálhatunk ki hétvégente a Steamen, ám ezúttal nem kevesebb, mint tíz játék közül mazsolázhatunk. Lesz itt Company of Heroes 2, GRID 2, Trine 2 és Killing Floor is - igazi műfajkavalkád!

Heti akciók és leárazások - 38. hét

Új rovat indul a Gamekapcson, melyben összeválogatjuk nektek a hét legklasszabb árleszállításait és alkuit az online játékboltok kínálatából. Kedvenc címeitek talán épp most vannak akcióban, úgyhogy kerüljetek beljebb!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június utolsó hetére alaposan összekapták magukat a kiadók és a fejlesztőcégek, a következő hét napban egy raklapnyi új játék kerül majd a boltok polcaira, köztük néhány olyan darab, ami még ígéretes is!

Launch traileren a Company of Heroes 2 új DLC-je

Élőszereplős előzetessel ünnepli a Sega és a Relic Entertainment a Company of Heroes 2 új kiegészítőjének, a The Western Front Armiesnak a megjelenését. Keddtől tölthetjük le a csomagot.

Company of Heroes 2 - dátumot kapott a kiegészítő

A Company of Heroes 2 önállóan futtatható kiegészítője, a The Western Front Armies június végén kerül a boltokba - erősítette meg a Sega. Ezúttal a nyugati fronton bizonyíthatjuk rátermettségünket.

Ingyenes a hétvégén a Company of Heroes 2

Ha még nincs ötleted, mivel játssz a hétvégén, adunk egy tippet: ingyenes a Company of Heroes második része vasárnapig, szóval ha még nem feküdték meg a gyomrodat a második világháborús RTS-ek, erre rá kell úsznod!

Company of Heroes 2 - irány a nyugati front

A Relic bejelentette a Company of Heroes 2 önállóan is futtatható kiegészítőjét, a The Western Front Armiest, melyben Európa nyugati frontján vívhatunk meg jó pár multis csatát. Jön az amerikai frakció is!

Ingyenes a Company of Heroes 2 és a Saints Row 4

A Steamen ezen a hétvégén sem kell beérnink ingyenes játék nélkül. A Sega második világháborús RTS-ére, a Company of Heroes 2-re vethetitek rá magatokat, illetve a Volition agyament akciójátékára, a Saints Row 4-re.

A jövő héten kiegészül a Company of Heroes 2

A Sega és a Relic Entertainment megerősítette, hogy a jövő héten érkezik a Company of Heroes 2 Turning Point névre keresztelt bővítménye, amely két pálya mellett a régóta várt térképszerkesztőt is tartalmazza.