Company of Heroes 2 PC

Végre folytatódik a Company of Heroes, az új részben a keleti fronton harcolhatunk.
Típus: Második világháborús, Stratégia

Csődeljárás alatt a THQ

Ahogy arra számítani lehetett, a THQ ellen csődeljárás indult. Az elmúlt időszakban nem úgy ment a kiadó szekere, ahogy azt várta, rendre elkeserítő pénzügyi eredményeket mutatott fel. A jövő évi címei azért megjelennek.

Multis trailert kapott a Company of Heroes 2

Egy kezünkön meg tudjuk számolni, hány említésre méltó RTS érkezett idén, de a jó hír, hogy egy remek program már biztosan megjelenik 2013-ban. A Company of Heroes 2 az, ki is derül mindjárt, miért!

Company of Heroes 2 - az első fejlesztői napló

A Company of Heroes 2 sem kerülhette el a sorsát, a készítők fejlesztői naplósorozatot indítottak, aminek a minap futott be az első fejezete. Sok újdonságra nem derül fény belőle, de van benne legalább gameplay is.

Film készül a Company of Heroes alapján

Mióta a THQ összeomlani készül, egyre több extravagáns ötlettel lepi meg a nagyérdeműt, most éppen a Company of Heroes alapján készíttet filmet, ami kizárólag DVD-n és Blu-rayen jelenik majd meg.

Gameplay traileren a Company of Heroes 2

Habár ma hajnalban levetítették a Company of Heroes 2 játékmenetét bemutató előzetest az Xplay-en, a Relic Entertainment csak most vette a fáradtságot, hogy a nagyközönség elé tárja a brutálisan jó kedvcsinálót.

Company of Heroes 2 - teaser most, trailer holnap

Holnap végre termetes gameplay trailert kapunk a Company of Heroes második részéről, a THQ addig egy teaser előzetest dobott ki, hogy felkeltse az érdeklődésünket. Sikerült neki!

Késnek a THQ jövő évi sikervárományosai

A THQ közzétette a második negyedéves pénzügyi jelentését. Várakozásokon alul teljesített a Darksiders 2, miközben olyan címek megjelenése csúszik, mint a South Park: The Stick of Truth, a Metro: Last Light és a Company of Heroes 2. Döcög a kiadó szekere.

Szerda reggeli galériafrissítés

Most sem maradtok képek nélkül, ma reggelre kilenc játék screenshotjait válogattuk össze Nektek! Az összeállításban lesz mindenféle finomság, Company of Heroes 2, Crysis 3, Injustice: Gods Among Us, Neverwinter, sőt a The War Z című zombis agymenésből is egy rakat képünk van.

GC 2012: Képeken a Company of Heroes 2

A THQ még mindig szűkmarkúan méri a Company of Heroes folytatásával kapcsolatos előzeteseket, így a Gamescom apropóján is néhány screenshottal kell beérnünk. Persze mit bánjuk mi, ha egyszer a képek is olyan látványt vetítenek elénk, hogy letesszük tőle a hajunkat?

Company of Heroes 2 - ahol a fagy az úr

A Relic tényleg nem aprózza el a Company of Heroes 2 realisztikusságát. A fejlett időjárás-rendszer segítségével mindinkább előtérbe kerül a brutális szovjet tél: katonáink nem szívlelik a mínusz 40 fokos zimankót. Ha nem keresünk menedéket, csapatunk könnyedén megfagyhat.