Company of Heroes 2 PC

Végre folytatódik a Company of Heroes, az új részben a keleti fronton harcolhatunk.
Típus: Második világháborús, Stratégia

Hazafias játékokat fejlesztetne Oroszország

Az oroszok állítólag megunták, hogy a külföldi játékok torzítva ábrázolják Oroszországot és annak szerepét a történelemben, ezért hazafias játékok fejlesztésével bízzák meg az orosz csapatokat.

Company of Heroes 2 - DLC-k a láthatáron

Tegnap óta tölthető le a Company of Heroes 2 első Theater of War-kiegészítője, illetve két multiplayer pálya is megjelent a második világháborús stratégiához - utóbbi kettő ingyenes is.

Company of Heroes 2 - tiltakoznak az oroszok

A Company of Heroes 2 orosz forgalmazója bejelentette, hogy nem árulja tovább a játékot, mert a helyi a játékosok arra panaszkodnak, hogy az rossz fényben tünteti fel és pontatlanul ábrázolja a Szovjetuniót.

Company of Heroes 2 teszt

A háború olyan, mint a pénz: vérrel és verejtékkel szenvedünk érte, ám amit cserébe kapsz, korántsem juttat boldogsághoz. Kitüntetések, trófeák, az anyák holt gyermekeinek arca. A szalag és a fém nem válthatja ki a bánatot.

Perel a Sega a Company of Heroes 2 miatt

Szegény THQ, alig temették el, de még mindig van elég baja. Most éppen a Sega perelte be a Company of Heroes 2 miatt, a kiadó így szeretné megkapni a játék steames előrendeléseiből befolyt bevételt.

Még mindig a The Last of Us megy a briteknél

Harmadik hete vezeti a brit toplistát a The Last of Us, egyik új megjelenés sem tudta megszorongatni a Naughty Dog remekét. Azért harmadával visszaestek az eladásai, de ez természetes.

Launch traileren a Company of Heroes 2

A lelendő karosszék-tábornokok legnagyobb örömére, végre a boltokban van a Relic Entertainment második világháborús stratégiája, a Company of Heroes 2. A keleti front csak arra vár, hogy az uralmad alá vond.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden egyes alkalommal, mikor leírom, hogy "most már tényleg itt az uborkaszezon", hülyét csinálok magamból, mert a kiadók a következő héten úgyis rám cáfolnak: a napokban is rengeteg új megjelenés lesz.

Company of Heroes 2 - fejlesztői naplón a single

A többjátékos üzemmód jellegzetességei után az egyjátékos kampányról értekezik egy sort a Relic. Aki nem tudná, egy katona visszaemlékezéseiből elevenednek meg előttünk a keleti front borzalmai.

Company of Heroes 2 - a multis stratégiáról

Aki konyít valamelyest a valós idejű stratégiákhoz, bizonyára jól tudja, hogy a single és a multi két különböző fogalom. Ha nevetve végigtoltad a kampányt, nem biztos, hogy online ellenfelekkel szemben is helyt fogsz állni.