Company of Heroes 2 PC

Végre folytatódik a Company of Heroes, az új részben a keleti fronton harcolhatunk.
Típus: Második világháborús, Stratégia

Company of Heroes 2 - játszható az E3-as demó

A Sega és a Relic Entertainment elérhetővé tette a Company of Heroes 2 E3-on kiállított demóját, igaz, a kipróbálható változatot nem külön, hanem a nyílt bétateszt kliensén keresztül lehet elindítani.

E3 2013: Az utolsó videócsokor

Az 2013-as Electronic Entertainment Expo hivatalosan is bezárta a kapuit, de bőven maradt még látnivaló a következő napokra is. Az utolsó videó-turkálónkban lesz Saint's Row 4, Knack, CoH 2 és Puppeteer is.

E3 2013: Company of Heroes 2 - multis trailer

A Company of Heroes 2 E3-as előzetese nem sok újdonságot tartogat a játékosok számára, de legalább jól néz ki, és valószínűleg a szimpla kedvcsináláson kívül nincs is más célja. Multiplayer pillanatok jönnek.

Company of Heroes 2 - a tankokon túl

A Relic második világháborús RTS-e nem csupán a páncélosokról szól, gyalogos bakákat terelgethetünk benne, légicsapásokkal keseríthetjük meg az ellenség életét. Erről szól az új trailer is.

Company of Heroes 2 - a háború ezer arca

A Relic vadonatúj trailert osztott meg velünk a közelgő Company of Heroes 2-ről. A videóból nyilvánvalóvá válik, hogy számos út létezik a háborúzásra. Gyalog, járművel, vagy a levegőben zajlik a vérontás.

Filmes traileren a Company of Heroes 2

Vadonatúj előzetest kaptunk a Relic második világháborús RTS-ről, melyben egy fiatal szovjet tiszt visszaemlékezéseinek lehetünk szemtanúi. Ám a győzelem súlyos árat követelt.

Company of Heroes 2 - lesz Theater of War mód

A Relic bejelentette, hogy a készülő második világháborús RTS-ét az úgynevezett Theater of War játékmóddal is felvértezi, ami különböző megtörtént eseményeket dolgoz fel az egyjátékos és a többjátékos szegmensben.

Company of Heroes 2 bétateszt

A keleti front furcsa egy állatfaj. Nagyapáink egyáltalán nem önként és dalolva vállalkoztak golyófogónak, miközben a nácik és szovjetek csaptak össze a jéghideg sztyeppéken. Mit ér a hősi szerepkör, ha éhes a gyomor?

Ingyen Company of Heroes 2 bétakulcsok

A Relic második világháborús RTS-ének jelenleg is zajlik a zárt bétatesztje, ami tegnap óta nem is annyira zárt. Mindenki kipróbálhatja a bétát, ha egyszerűen lájkolja a játék Facebook-oldalát. Le ne maradj róla!

Company of Heroes 2 - előrendelői extrák, videók

A Sega bejelentette, hogy bónusz kampányt és skincsomagokat kapnak a második világháborús stratégia előrendelői - ezzel ösztönzi a vásárolókat, hogy idő előtt beruházzanak a Company of Heroes 2-be.