Company of Heroes 2 PC

Végre folytatódik a Company of Heroes, az új részben a keleti fronton harcolhatunk.
Típus: Második világháborús, Stratégia

Jövő héten rajtol a Company of Heroes 2 bétája

A Relic Entertainment bejelentette, hogy április elején rajtol a Company of Heroes 2 bétatesztje, amit először az előrendelők érhetnek el. Multi és skirmish is lesz benne, és hat pályát próbálhatunk majd ki.

Júniusra csúszik a Company of Heroes 2

A Sega és a Relic Entertainment bejelentették, hogy júniusra csúszik a Company of Heroes 2 megjelenése - az új dátum mellé néhány screenshot is érkezett. A késésre a tulajdonosváltás miatt már lehetett számítani.

Company of Heroes 2 - minden rendben van

Noha a Company of Heroes 2 megjelenését márciusra ígérték a fejlesztők, a THQ csődje miatt késni fog a játék; a Relic Entertainment, amint átköltözött a Segához, további infókat is megoszt majd.

THQ-hagyaték: akikért nem kell aggódnunk

Az elmúlt pár napban nagy visszhangot váltott ki a THQ játékainak és csapatainak kiárusítása. Szerencsére jó néhány érintett fejlesztő bizakodva tekint előre. Nincs veszélyben a Metro, a Homefront 2 és a Company of Heroes 2 sem.

A Segáé a Relic Entertainment?

Tegnap este vette kezdetét a megboldogult THQ játékainak és egyéb ingóságainak elárverezése. Jelenleg egyetlen megerősített adásvételről sincs információnk, csupán a kiszivárgott szóbeszédekre hivatkozhatunk.

Itt a THQ vége

A bíróság a THQ akarata ellen döntött, nem lehet gyorsan lezavarni az aukciót, ami azt jelenti, hogy elúszott az utolsó esély arra, hogy a kiadót egyben tartsák egy új tulajdonos alatt. A nagy címeket elárverezik, a stúdiókat eladják. R.I.P. THQ.

Company of Heroes 2 - ilyen a felhasználói felület

A Relic Entertainment legfrissebb blogbejegyzésében végre lehull a lepel a Company of Heroes 2 felhasználói felületéről. Az interfésszel gyorsan és érthetően hozhatunk komoly stratégiai döntéseket.

A Warner Bros.-t is érdeklik a THQ játékai

Érdekes fejlemények láttak napvilágot a THQ ügyében. A kiadó eszközeit mégsem értékesíthetik olyan gyorsan, mint tervezték, a probléma csupán az, hogy a vállalat pénze rövidesen elfogy.

Elkapkodják a THQ eladását

Legalábbis a vállalat néhány hitelezője így látja. Az ügyfelek azt kifogásolják a bíróságon, hogy a THQ stúdióinak és fejlesztőinek gyors értékesítése pusztán a célt szolgálja, hogy a Clearlake-en kívül más ne tehessen rájuk ajánlatot.

A Ubisoft megvenné a THQ játékait?

Lapértesülések szerint a Ubisoft is bejelentkezett a THQ stúdióiért és játékaiért, más kérdés, hogy csak olcsón hajlandó megvenni azokat. Több szempontból is érdekes lenne, ha a pletyka megvalósulna.