Company of Heroes 2 PC

Végre folytatódik a Company of Heroes, az új részben a keleti fronton harcolhatunk.
Típus: Második világháborús, Stratégia

Itt a Company of Heroes 2 első előzetese

Megérkezett hát, a játékból ugyan nem mutat semmit, de több mint kétperces előzetest kapott a Company of Heroes várva-várt második része. A 2006-os valós idejű stratégia talán a legjobb volt, ami feldolgozta a második világháborút, de a közvélemény szerint a folytatás lekörözheti.

THQ: fény az alagút végén

Az ügyvezető Brian Farrell, és az új elnök Jason Rubin úgy vélik, az egykor szebb napokat látott kiadó most már elkezd kifelé mászni a gödörből. Azt belátják, hogy sok munka van még hátra, de a hardcore játékok előtérbe helyezése úgy tűnik, jó ötletnek bizonyul majd.

E3 2012: Company of Heroes 2 - egy lépést se hátra

A Relic Games olyannyira komolyan gondolja a valósághűséget a Company of Heroes 2 kapcsán, hogy egy az egyben beépítette a játékba Sztálin 227-es parancsát, miszerint "egy lépést sem hátra". Azaz a visszavonulás nem jelenthet kiutat a harcból, elvégre agyonlövés jár érte.

Elhagyta a THQ-t Danny Bilson

Kilépett a kiadó szimpatikus megmondóembere. A hosszú éveken át EVP-ként tetszelgő úriember más irányú elfoglaltsága révén hagyta ott a THQ-t, helyét Jason Rubin veszi át, aki világszinten a termékfejlesztésért, marketingért és kiadásért felel majd a vállalatnál.

Új képeken a Company of Heroes 2

A bejelentés mellé csatolt egyetlen kép után most egy csokorra való látnivalóval szolgált a Relic a Company of Heroes 2-ből. A keleti front borzalmait hivatott átadni a játék, ahol a győzelem kulcsa nem az eszetlen erőben rejlik, hanem a taktikázásban. Ütős anyagnak néz ki.

11 millió Saints Row mellett is sokat bukott a THQ

Bár a THQ saját állítása szerint túlteljesítette a korábbi várakozásokat, a vesztesége még a gyarapodó bevételek és egy-egy sikersorozata kiváló szereplése ellenére is nőtt. A Saints Row-szériából mára 11 millió példányt szállítottak le az üzleteknek, de jól teljesítettek az új UFC- és WWE-epizódok is.

Formálisan is bejelentve a Company of Heroes 2

Bár nem tudjuk, hogy a Relic Entertainment mennyire megy bele a második világháború keleti frontjának borzalmaiba - éhínség lévén ehetünk-e az elhullott bajtársainkból? Mindenesetre a múlt heti újságszkennek után a THQ bejelentette a Company of Heroes 2-t. Itt az első kép.

E3 2012: Ott lesz a THQ is, de stand nélkül

Az utóbbi hónapokban attól hangos a játéksajtó, hogy a THQ-nak nem megy jól a szekere. Éppen ezért bár kinn lesz az idei E3-on a jövő hónapban, játékot is mutatnak be, de a kiállításon nem lesz saját standjuk. Mint ismeretes, rendkívül drága egy placcot bérelni.

Végre bemutatkozik a Company of Heroes 2

Sokan vártak már rá, és bár egy ideje a THQ hivatalosan is kommunikálja, hogy számozott folytatást kap a Company of Heroes, a PC Gamer új számának hasábjain végre teljes valójában bemutatkozott a játék. Sapkát, sálat elővenni, a keleti frontra megyünk vodkát inni!