Destiny PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Bungie új játéksorozata a Halo után, sci-fantasy lövölde, masszív online-támogatással.
Típus: Akció, Fantasy, FPS, Online, Sci-Fi

Huszonegy perces Destiny-videó a Marsról

A mai napon megjelent a Destiny, így a szerencsés Xbox- és PlayStation-tulajdonosok máris ritkíthatják az ellent a megosztott világú shooterben. A hírben a Marsról láthattok egy hosszabbacska gameplay videót.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a heti játékmegjelenések listája ezúttal nem olyan terebélyes, mint általában, azért így is akad néhány súlyos cím a felhozatalban. A Bungie-, a Naruto- és a hokirajongók is izgulhatnak a következő napokban.

Heti hírösszefoglaló - 36. hét

Magyarországra ért az Xbox One, jön a PC-s Ryse, ingyenes lett a mobilos Assassin's Creed: Pirates és még sok minden más is történt szeptember első hetében, melyről bővebben az eheti összefoglalóban találtok információkat.

Destiny - ingyen frissíthetünk az új verziókra

A Bungie bejelentette, hogyha digitálisan vásároljuk meg a Destiny Xbox 360-as vagy PS3-as verzióját, de időközben beruházunk egy új konzolba, akkor díjmentesen frissíthetünk az Xbox One-os és PS4-es változatra.

Élőszereplős traileren a Destiny

Már nem kell sokat aludnunk a Bungie sci-fi shooterének premierjéig, ám az Activision addig sem hagy fel a marketinggel. A hús-vér színészekkel felvett új kedvcsináló azt ígéri, hogy az egész naprendszert átutazhatjuk.

Destiny - bolygómustra Google Street módra

A Google Utcakép technológiájának segítségével most feltérképezhetjük a jövő héten megjelenő Destiny bolygóinak felszínét, dacára annak, hogy a Planet View csak kis szeletét mutatja be a világnak.

Előrendelhető és tölthető a Destiny

Bár reggel a PlayStation-tulajdonosoknak kedvezett a széljárás az exkluzív tartalmak mutogatásával, azért az xboxosoknak is dobott egy csontot a Microsoft. A Destiny előrendelhető és elő is tölthető az Xbox Store-ból.

Destiny - miért érdemes a PlayStationt választani?

Hát azért, mert egy csomó exkluzív tartalmat kapsz a Sony masináján, az xboxosok pedig majd irigykednek rád. Az új videóban bemutatnak pár ilyen csecsebecsét, de ez még csak a jéghegy csúcsa.

A játékiparba is betört a jegesvödör

Az amiotrófiás laterálszklerózis megfékezése érdekében végzett kutatásokat támogató kezdeményezés bejárta a Földet, csak idő kérdése volt, hogy a kihívás elérje a játékipar nagyjait is. Vessetek egy pillantást rájuk!

Elkészült a Destiny

Most már senki sem ment meg minket attól, hogy szeptemberben belevessük magunkat a Destinybe, a játék elkészült, most már csak a lemezek sokszorosítása van hátra, semmi más.