Destiny PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Bungie új játéksorozata a Halo után, sci-fantasy lövölde, masszív online-támogatással.
Típus: Akció, Fantasy, FPS, Online, Sci-Fi

GDC 2015: A Shadow of Mordor a szakma kedvence

A Game Developers Conference keretein belül a játékfejlesztői szakma is kiosztotta a tavalyi év legjobbjainak járó díjakat. A legjobb játék a Middle-earth: Shadow of Mordor volt a játékkészítők szerint.

Januárban 31 milliót hozott a letölthető GTA V

A Grand Theft Auto V a legnagyobb bevételt hozó cím a digitális játékok piacán is, januárban 31 millió dollárt termelt a Take-Twónak, és ebbe a számba már beletartoznak a DLC-k is.

450 milliót hozott a Destiny és a Hearthstone

Befutott az Activision legfrissebb pénzügyi jelentése, ebből látszik, hogy csak a Destiny és a Blizzard kártyajátéka 450 millió dollárt hozott a kiadónak. S akkor még az új Call of Dutyt nem is említettük.

Destiny - májusban jön a House of Wolves DLC?

A legfrissebb kiszivárgott anyagok alapján a Bungie játékának következő fizetős bővítménye májusban jelenhet meg, nem pedig márciusban, ahogy a korábbi szivárgás rámutatott. A DLC-ben feltolják a szintsapkát 39-re.

Brit toplista: ismét élen az új Call of Duty

Ismét erőre kapott a Call of Duty: Advanced Warfare, így a múlt heti második helyezés után hetedik alkalommal szerezte meg a szigetországban az összesített eladási lista dobogójának legmagasabb fokát.

GDC 2015: Mi lesz a fejlesztők kedvenc játéka?

Ahogy az már megszokhattuk, a Game Developers Conference falai között tartják majd meg a Game Developers Choice Awardsot is, ahol a fejlesztők szavazatai alapján hirdetik ki az elmúlt év legjobb játékait. Íme, a jelöltek!

Destiny - lemezes kiegészítő a láthatáron?

Kaptunk egy rossz minőségű fotót, amin állítólag a Destiny közeljövőben érkező kiegészítői láthatóak. Érdekesség, hogy ezen egy méretesebb adalék is szerepel, ami lemezen is megjelenik majd.

13 millió játékos felé közelít a Destiny

Ha már a Respawn helyzetjelentett karácsony előtt, a Bungie is megtette ugyanezt: a fejlesztők szerint közel 13 millió játékos próbálta ki eddig a Destinyt, amin egyébként több mint 500 ember dolgozik jelenleg.

Destiny - Betétdal Paul McCartneytól

Bár Paul McCartney már rég túl van sikerei csúcsán, a Beatles egykori tagja azért még mindig igazán meghatározó a szakmában, így nem csoda, hogy a Bungie őt kérte fel a Hope for the Future című dal előadására.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések és filmpremierek. A karácsony előtti levezetésben főleg kiegészítéseknek és portoknak örülhetünk, de most debütál az új Lara Croft-játék is.