Destiny PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Bungie új játéksorozata a Halo után, sci-fantasy lövölde, masszív online-támogatással.
Típus: Akció, Fantasy, FPS, Online, Sci-Fi

Már javában készül a Destiny folytatása

Az Activision legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy már 9,5 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik a Bungie új shootere, illetve már megkezdődtek a második rész munkálatai. Nagy frencsájz lesz ebből, mi szóltunk!

Destiny - hogy kerültek a DLC-k a játék lemezére?

Nos, egyrészt nyilván úgy, hogy odatették őket, másrészt viszont oka is van ennek: a Bungie szerint a későbbi letöltések méretét akarták csökkenteni azzal, hogy a kiegészítők egy része felkerült a Destiny lemezére.

Bemutatkozik a Destiny első kiegészítője

Az Activision és a Bungie hivatalosan is lerántotta a leplet a Destiny első kiegészítőjének tartalmáról: kapunk új küldetéseket, új multiplayer pályákat, mindenféle cuccot, és a szintsapkát is kitolták a készítők.

Amerikai toplista: továbbra is élen a PS4

Megérkeztek az NPD szeptemberi eladási adatai és úgy tűnik, Michael Pachter jóslata ellenére nem történt meglepetés és a PS4 továbbra is vezeti a konzoleladásokat.

Íme, a Games Industry Awards 2014 döntősei

Az Egyesült Királyság játékiparát képviselő TIGA kereskedelmi szövetség és az Edge évente megrendezett díjátadójának döntősei már készen állnak a megmérettetésre, melynek kimeneteléről most mi is szavazhatunk.

Destiny - napi hárommilió játékos

Habár a Destiny sok kritikát kapott, és a Bungie is több alkalommal volt kénytelen magyarázkodni miatta, ettől függetlenül sokan, napi szinten több mint hárommillióan játszanak a játékkal. Átlagosan persze.

Így juthattok be a Destiny kiadatlan területére

Egymás után jönnek a Bungie shooterének szivárgásai. Egy kreatív YouTube-felhasználó ezúttal a The Dark Below névre hallgató DLC területére lopakodott be és a behatolás módszerét a többi rajongóval is megosztotta.

Heti hírösszefoglaló - 40. hét

Mobilokon tér vissza Itáliába az Assassin's Creed, késik a Pillars of Eternity és jön az Elite: Dangerous második bétatesztje. Ezekről és még sok másról beszéltünk a héten. Nézzétek meg, miről maradtatok le!

Destiny DLC-szivárgás - reagált a Bungie

A Bungie reagált azokra a jelentésekre, amik szerint a játékosok a későbbi DLC-kkel kapcsolatos utalásokat találtak a játékban. A rövid állásfoglalás után hamarosan többet is megtudhatunk majd - ígérték.

Brit toplista: a FIFA 15 legyőzte a Destinyt

A brit legalább olyan focinemzet, mint a magyar, ami meg is látszik az eladásokon. A Bungie sci-fi shooterének egyeduralma megtört, a FIFA 15 átvette a vezetést, hovatovább jobban nyitott, mint a tavalyi rész.