Destiny PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Bungie új játéksorozata a Halo után, sci-fantasy lövölde, masszív online-támogatással.
Típus: Akció, Fantasy, FPS, Online, Sci-Fi

Destiny - kiszivárgott a DLC-k tartalma?

Mérget vehetünk rá, hogy a Bungie nem hagyja sokáig parlagon heverni a Destinyt, ráadásul egy programhibának köszönhetően idő előtt fény derült a közeljövőben érkező DLC-k tartalmára is. A bugról videó is készült.

Brit toplista: még mindig a Destiny az első

Habár több új játék is megjelent a múlt héten, és ezek ráadásul jól is szerepeltek, a Destinyt nem tudták megszorongatni az Egyesült Királyságban. Így megint a Bungie FPS-e vezeti a brit toplistát.

Heti hírösszefoglaló - 38. hét

Jön a Need For Speed Rivals: Complete Edition, a Microsofté a Mojang, és kiderült a Dying Light gépigénye is. Az Assassin's Creed film 2016-ra csúszott, és toplistás a Destiny. Ezek, és még sok más történt a héten. Nézzetek be!

Támadás alatt állt a Destiny

Néhány órával korábban szolgáltatásmegtagadással járó támadást indítottak a Destiny és a Call of Duty: Ghosts szerverei ellen, mely a címek online részének használhatatlanságához vezetett. A háttérben ismét a LizardSquad áll.

Destiny teszt

A Destinyről már azelőtt rengeteget hallottunk, hogy egyáltalán bejelentették volna; kevés játékipari történés érdekelt annyi embert, mint a Bungie és az Activision nagy összeborulása.

325 millió dolláros bevételnél jár a Destiny

Igen, jól rémlik, hogy a múlt héten még valami 500 milliós összegről írtunk, az a szám viszont csak a boltoknak kiszállított példányokra vonatkozott.Ténylegesen 325 millió dollárt költöttek a játékosok a Destinyre.

2,5 milliót bukott a Bungie a Destiny-kritikákon?

Kis kitartást kérünk még, míg elkészül a Gamekapocs Destiny tesztje, de ha már ez szóba jött, lássunk is valami releváns anyagot: úgy hírlik, a Bungie 2,5 millió dollárt bukott, amiért a játék nem kapott túl jó értékeléseket.

Brit toplista: a Destiny legyűrte a Watch Dogsot is

Az nem meglepő, hogy a Destiny kapásból a brit toplista élén nyitott, az viszont már érdekesebb, hogy a Bungie FPS-e lett az Egyesült Királyság eddigi legjobban rajtolt vadonatúj IP-je.

(Múlt) heti hírösszefoglaló - 37. hét

Beindult az őszi játékdömping: kaptunk a múlt héten FIFA 15 demót, megtudtuk, mikor is érkezik a PC-s és next-gen konzolos GTA V, megjelent a Destiny és emellett egy raklap trailer is érkezett az ősszel megjelenő címekből.

Egy nap alatt megtérült a Destiny 500 milliója

Alaptalanok voltak a félelmek a Destiny premierjével kapcsolatban, az Activision bejelentette, hogy a Bungie játéka 500 millió dolláros forgalmat termelt az első nap, így minden idők legjobban nyitó új frencsájzává vált.