Destiny PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Bungie új játéksorozata a Halo után, sci-fantasy lövölde, masszív online-támogatással.
Típus: Akció, Fantasy, FPS, Online, Sci-Fi

Átvihetjük a progressziónkat a Destiny 2-be

A Bungie-nak határozott tervei vannak a Destinyvel, ami nem meglepő, hiszen tízéves tervben gondolkodnak. Ma világossá vált, hogy a folytatásban nem kell mindent a nulláról kezdenünk, statisztikánkat átvihetjük a Destiny 2-be.

Destiny - Mozgásban a The Undying Mind

Jövő héten mutatkozik be a Destiny első nagyobb tartalmi kiegészítése, a The Dark Below, ami jópár PlayStation-exkluzív tartalmat is felvonultat majd. Ilyen lesz a The Undying Mind strike is.

TGA 2014: A Dragon Age: Inquisition az év játéka

A The Game Awards-összefoglalónk végére értünk, nincs más hátra, csak a díjátadó győzteseinek a kihirdetése. Az év játéka a Dragon Age: Inquisition lett, a legjobb indie cím pedig a Shovel Knight volt.

Destiny: The Dark Below - az utolsó trailer

Jövő héten válik letölthetővé a Destiny első méretesebb kiegészítője, a The Dark Below, ami annak rendje és módja szerint megkapta utolsó, premier előtti kedvcsinálóját.

Néhány perc ízelítő a Destiny kiegészítőjéből

Két hét múlva érkezik a Destiny első nagyobb kiegészítője, a The Dark Below, a Bungie pedig kiadott egy több mint négyperces gameplay előzetest, amiben sorra veszi a DLC újdonságait.

Heti hírösszefoglaló - 47. hét

Sok érdekes dolog történt a játékvilágban a múlt héten. Többek között megjelent a Far Cry 4, újra átlépte a tízmilliós létszámot a World of Warcraft és megváltozott a Steam Early Access szabályzata is. Érdemes lehet visszatekinteni.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Kiszivárgott a Destiny: The Dark Below trailere

Egy szemfüles YouTube-felhasználó véletlenül szert tett a Destiny decemberben érkező letölthető tartalmának, a The Dark Below történeti hátterét bemutató kisfilmjére, mely állítólag egy hiba folytán került elő.

Elérhető a Destiny demója

Jobb későn, mint soha - tartja a roppant közhelyes mondás. Tény és való, az Activision egy hónappal a teljes játék megjelenése után tette elérhetővé a Destiny kipróbálható változatát az Xbox Live-on és a PSN-en.

Swatting áldozata lett a Bungie fejlesztője

Amerikában bevett szórakozási forma, hogy vicces figurák felhívják a 911-et, vészhelyzetet jelentenek és kommandósokat küldenek haragosaik lakásába. Pont ez történt a Bungie egyik vezetőjével is.