Hamarosan újra hallunk a Divinity-játékok felől?

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 14.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, hogy a belga Larian a Baldur's Gate III munkálatai mellett nem feledkezett meg a másik nagy címükről, a Divinity: Original Sinről sem, legalábbis egy nemrég felbukkant tweet erről árulkodik.

A június 6-8. között megrendezésre kerülő Guerrilla Collective rendezvényt a Larian Studios sem tervezi kihagyni, és most nagyon úgy látszik, hogy a Baldur's Gate III mellett a Divinity-játékok rajongóinak is készülnek meglepetésekkel.

Az egyik Twitter-felhasználó ugyanis jelezte, hogy bár nagyon várja a Baldur's Gate III-at, azért a szervezete el tudna viselni még egy kis Rivelliont, legyen az egy DLC, vagy kártyajáték spin-off. Nagyon gyorsan érkezett is a válasz rá, hogy aggodalomra semmi ok, Divinity: Original Sin-hírekkel is készülnek a fejlesztők a Baldur's Gate III-újdonságok mellé idén júniusban.

Valószínűleg nem a már korábban bejelentett, majd lejegelt Divinity: Fallen Heroes munkálatait olvasztják ki egy örömhír keretein belül, hanem - ahogy erről egy (roppant jó minőségű) kiszivárgott kép is árulkodik -, az eddig megjelent két részt kapjuk meg egy 60 dolláros kiadásba csomagolva.

1.
1.
Chase
Most hadd ne keressem elő de pár hete tweeteltek egy olyat, hogy "Ti hogyan neveznétek el a Divinity: Original Sin I-II pakkot?". Valószínűleg már ott elkezdődött a teaselés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...