Cyberpunk 2077 PC, PS4, XBOXONE

A nyolcvanas évek végén megjelent papíralapú szerepjátékot, a Cyberpunkot veszi alapul a CD Projekt RED új játéka.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beindult az ősz év vele együtt a játékdömping is, a mennyiségre nem lehet panaszkodni, sőt filmek terén is több premiert kapunk a szokásosnál, lássuk, mi vár ránk a héten!

Kilőtt a Cyberpunk 2077 játékosszáma Steamen

Az adatok szerint Steamen majdnem tízszer annyian játszottak vele, mint előző nap, az ugrás egyértelműen a már elérhető 2.0-ás frissítésnek köszönhető.

Újabb traileren a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Idris Elba áll a félig élőszereplős, félig a játékból összevágott trailer középpontjában. Ahogy ő is fogalmaz, Night City-ben erősebbnek, gyorsabbnak és jobbnak kell lennünk, mint valaha. Számítsunk rá, hogy lesznek alkalmak, mikor az egyetlen esélyünk az lesz, ha mindent egy lapra teszünk fel.

Cyberpunk 2077 - trailercunami a Night City Wire livestreamjéről

Már a küszöbön van a Cyberpunk 2077 2.0 és a Phantom Liberty megjelenése, így a CD Projekt RED most egy kiadós közvetítéssel, benne pedig rengeteg friss látnivalóval örvendeztette Night City lakóit.

Megfőzheti a gépünket a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

A játék vezető fejlesztője arra buzdít mindenkit, hogy ellenőrizze a gépe stabilitását és hűtését, mivel a méréseik szerint meg fogja izzasztani a vasakat a Cyberpunk 2077 kiegészítője.

Megvan, hogy mit hoz a Cyberpunk 2077 frissítése és kiegészítője

Mint tudjuk a Phantom Liberty lesz az első és egyben utolsó nagy kiegészítője a Cyberpunk 2077-nek. A játék fejlesztői most nyilvánosságra hozták, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a kiegészítőben és a vele együtt érkező frissítésben.

GC 2023: Nézd vissza a Gamescom nyitóceremóniáját!

Eljött az idő, kezdetét veszi az év legnagyobb videojátékos expója! Bő kétórás műsorral, friss bemutatókkal és rengeteg gameplay-jel vár minket a ma esti show. Ne maradjatok le semmiről!

GC 2023: Ezeket a változásokat hozza magával a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Amellett, hogy vadonatúj képsorokat láthattunk a Cyberpunk 2077 DLC-jéről, a CD Projekt RED megerősítette, hogy az alapjáték is megkapja a 2.0-ás frissítését, amihez ingyen hozzájuthat mindenki.

A Cyberpunk 2077 következő frissítése egy élő eseményen lesz bemutatva

A CD Projekt Red még ezen a héten tart egy gameplay livestreamet a Cyberpunk 2077 videójátékkal kapcsolatban, ahol további részleteket osztanak meg a következő frissítésről.

További 100 embert bocsájt majd el a CD Projekt Red

A májusi elbocsájtások után most egy újabb leépítés várható, ami nagyjából a dolgozóknak 9%-kát jelenti, a cég ettől reméli, hogy agilisebb és versenyképesebb lesz a működése.