Cyberpunk 2077 PC, PS4, XBOXONE

A nyolcvanas évek végén megjelent papíralapú szerepjátékot, a Cyberpunkot veszi alapul a CD Projekt RED új játéka.
Típus: RPG, Sci-Fi

Cyberpunk 2077 - újabb reklám Keanu Reevesszel

Csak hogy ne feledjük el a szinte már karnyújtásra lévő Cyberpunk 2077-et, Johnny Silverhand megtestesítője visszatért egy újabb reklámvideó erejéig, hogy ismét felborzolja a kedélyeket.

Cyberpunk 2077 - képregény jár a GOG-verzióhoz

Egy különleges digitális extrával ajándékoz meg bennünket a CD Projekt csapata, ha náluk, hazai pályán vásároljuk meg a Cyberpunk 2077-et. A lengyelek egy ötvenoldalas képregényt csapnak a várva-várt szerepjátékhoz.

Kigördültek a garázsból a Cyberpunk 2077 járgányai

Este levetítették a Cyberpunk 2077-et alaposabban is bemutató Night City Wire-sorozat negyedik epizódját, amely leginkább a játék járműveire fókuszált. Ezenkívül kaptunk egy kis ízelítőt a 2077-es divatból is.

Cyberpunk 2077 - jövő héten újra Night City Wire

A CD Projekt RED csapata kereken egy hét múlva vetíti le a Cyberpunk 2077-et bemutató Night City Wire negyedik prezentációját. A fejlesztők ígéretei szerint ezúttal a futurisztikus járműveké lesz a főszerep.

Aranylemezre került a Cyberpunk 2077

A CD Projekt RED bejelentette, hogy aranylemezre került a Cyberpunk 2077, ami azt jelenti jó eséllyel, hogy a játék már tényleg nem fog többet csúszni. Bónuszként megmutatjuk az anyag kiszivárgott térképét is!

Frissítve: Keanu Reeves az új Cyberpunk-reklámban

Magyar idő szerint ma hajnalban zavarták le az NBA Finals első mérkőzését, ennek a szünetében vetítették le a Cyberpunk 2077 új tévéreklámját. A rövid kisfilm érdekessége, hogy maga Keanu Reeves narrálja azt.

Kemény túlórázás vár a CD Projekt RED dolgozóira

Hiába ígérgették korábban, hogy nem lesz rá szükség, most mégis nagyon úgy néz ki, hogy a CD Projekt RED munkatársai nem ússzák meg a crunchidőszakot a Cyberpunk 2077 fejlesztése alatt sem.

Cyberpunk 2077 - rövidebb lesz a The Witcher 3-nál

Legalábbis, ami a fő történetvonalat illeti: a CD Projekt RED azzal indokolta a lépést, hogy Geralt sztorijának hossza miatt sokan panaszkodtak. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lenne mivel eltöltenünk az időnket a játékban.

Lehullott a lepel a Cyberpunk 2077 gépigényéről

Az esti órákban levetítették a Night City Wire harmadik epizódját. A műsor ezúttal is rengeteg látnivalót vonultatott fel a Cyberpunk 2077 kapcsán, egyúttal pedig a játék végleges gépigényéről is lehullott a lepel.

Cyberpunk 2077 - valaki már kiplatinázta

A Cyberpunk 2077 megjelenése még egy picit odébb van, azonban ez nem volt akadály a CD Projekt RED vezető tesztelőjének, Lukasz Babielnek, hogy megszerezze a PS4-es platinatrófeát.