Cyberpunk 2077 PC, PS4, XBOXONE

A nyolcvanas évek végén megjelent papíralapú szerepjátékot, a Cyberpunkot veszi alapul a CD Projekt RED új játéka.
Típus: RPG, Sci-Fi

Így fest a Cyberpunk 2077 az Xbox-masinákon

A tegnapi Night City Wire-adásban az Xbox-konzolok élvezték a főszerepet. A tízperces felvételen azt mutatják be, hogyan fest a Cyberpunk 2077 az Xbox One X-en, illetve a visszafelé kompatibilitáson keresztül a Series X-en.

Két lemezen terpeszkedik majd a Cyberpunk 2077

Kiszivárgott néhány felvétel a Cyberpunk 2077 PS4-es dobozképéről, amelyek révén többek között az is kiderült, hogy a CD Projekt RED szerepjátéka két Blu-ray-lemezt is bekebelez majd az előző generációs konzolokon.

Cyberpunk 2077 - a fogsorunk is testre szabható

Azt eddig is gyanítottuk, hogy a Cyberpunk 2077 karakterszerkesztője óriási szabadságot biztosít majd a játékosoknak, a legutóbbi infókkal azonban minden várakozásunkra rá tudott kontrázni a CD Projekt RED.

Frissítve: Cyberpunk 2077- beszáll a Run the Jewels

Korábban is hallhattunk már egy-egy dalt a Cyberpunk 2077 OST-jéről, most viszont kezd egyre világosabbá válni, hogy a CDPR igazi zenei sztárparádét hozott össze a játékhoz. A No Save Point című számot például a Run the Jewels szállította.

Napvilágot láttak a Cyberpunk 2077 achievementjei

A CD Projekt RED hazai frontjáról, vagyis egyenesen a GOG Galaxy 2.0-ról szivárogtak ki a játék megjelenése előtt a Cyberpunk 2077 achievementjei a leírásukkal együtt.

Cyberpunk 2077 - jövő héten újra Night City Wire

Az eredeti tervek szerint jövő hét csütörtökön már nagyban garázdálkodhatunk volna Night City utcáin, azonban ehelyett most be kell érnünk egy újabb Night City Wire-eseménnyel, amit az ominózus napon fog megtartani a CD Projekt RED.

Gyorsan zuhannak a CD Projekt RED-részvények

Nem tett jót a Cyberpunk 2077 újbóli elnapolása a lengyel csapat tőzsdén jegyzett értékének, hiszen a részvényeik 25 százalékos gyengülésével elérték az idei év mélypontját - még a notórius áprilisi zuhanást is beelőzték.

Halálos fenyegetések érik a CD Projekt RED-et

Úgy tűnik, három hét csúszás is elég ahhoz, hogy néhányan halálos fenyegetőüzeneteket küldjenek a Cyberpunk 2077 fejlesztőinek. Időközben még több részlet kaptunk annak kapcsán, hogy miért kellett ismét késleltetni a játékot.

Megint csúszik a Cyberpunk 2077

Hiába az aranylemez, a CD Projekt RED a délután bejelentette, hogy megint késik a Cyberpunk 2077. Habár nincs szó nagy csúszásról, a legtöbb rajongónak valószínűleg már minden egyes plusz hét fáj.

Így készültek a Cyberpunk 2077 arcanimációi

Számtalan eleme van annak, milyen élményt nyújt egy játék, az egyik ilyen, hogy milyen képet vágnak hozzá a saját figurái. Emlékszünk, hányszor nevettünk már a béna arcanimációkon? A Cyberpunk 2077 új megközelítést alkalmazott.