Need for Speed: Most Wanted PC, PS3, Vita, X360

A Criterion Games a Hot Pursuit után a Most Wantedet gondolja újra.

A Criterion rebootolja az NFS: Undergroundot?

A legutóbbi Most Wanted után a Criterion folytatja a reboot-hullámot, a kiszemelt ezúttal a Need for Speed: Underground lehet. Az illegális utcai versenyeket meghonosító autóverseny állítólagos logója már kiszivárgott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, igaz, ez inkább a megjelenő játékok mennyiségét minősíti - hogy ezek közül melyik hogyan sikerül, az majd a következő napokban derül ki. A legfontosabb: jön az új Gears.

NFS: Most Wanted - trailer a Wii U-s starthoz

A jövő héten jelenik meg a Need for Speed: Most Wanted Nintendo Wii U-s verziója. Ennek apropóján az EA új előzetessel rukkolt elő az autós címből, melyben a tabletkontrolleres funkciók kerülnek terítékre.

Lepaktált az EA és a Microsoft?

A pletykák szerint exkluzivitási megállapodást kötött az Electronic Arts és a Microsoft, az együttműködést az új Xbox bemutatóján jelenthetik be. A játékok esetében valószínűleg csak ideiglenes kizárólagosságról lehet szó.

Need for Speed: Most Wanted - három DLC érkezett

Egyszerre három letölthető kiegészítő jelent meg a Need for Speed: Most Wantedhez, amikkel a Criterion a saját múltjához, a Need for Speed történelméhez és különböző filmekhez nyúl vissza.

Michael Keaton a Need for Speed-filmben

Az első Denevérember is csatlakozott a Need for Speed-film szereplőgárdájához, tudtuk meg a Hollywood Reportertől. Keaton ráadásul igazi rosszfiú lesz, ő szervezi az illegális autóversenyeket. Várjuk már?

A következő generációt várja az Electronic Arts

A kiadó legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése nem sikerült a legfényesebben, a piac egyértelműen a next-gen konzolokat várja. FIFA és Battlefield biztosan lesz a következő generációban is.

Márciusban jön Wii U-ra az NFS: Most Wanted

Az EA bejelentette a Need for Speed: Most Wanted Wii U-s verziójának megjelenési dátumát, illetve azokat az exkluzív funkciókat, melyek csak ezen a platformon érhetők el. Természetesen a GamePad kapja a főszerepet.

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

2012 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Túléltük a karácsonyt, jön az év vége, mi pedig összefoglalunk. Első lépésként a Gamekapocs legolvasottabb híreit szedtük listába nektek, kiderül, 2012-ben mely történések érdekeltek a leginkább titeket!