Need for Speed: Most Wanted PC, PS3, Vita, X360

A Criterion Games a Hot Pursuit után a Most Wantedet gondolja újra.
1351099841

NFS: Most Wanted - bővített TV-reklám

A múlt héten landolt nálunk a Need for Speed: Most Wanted élőszereplős előzetese, melyben valódi verdákat csodálhattunk meg mozgásban, miközben borsot törtek a rendőrök orra alá. Ennek a kedvcsinálónak futott be most az új jelenetekkel tarkított, hosszabb verziója - álmélkodjunk kedvünkre!
1350743807

Need for Speed: Most Wanted - a Kinect is besegít

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az új Need for Speed: Most Wanted is Kinect-támogatással érkezik majd, mozgásérzékelést viszont itt sem kapunk, csak a hangutasítás lehetőségét emelte át a játékba a Criterion csapata. A legújabb videóban élesben is bemutatja mindezt a producer.
1350644425

NFS: Most Wanted - élőszereplős kedvcsináló

Talán emlékeztek még rá, hogy nemrégiben hús-vér színészekkel forgatott TV-reklámot kapott a Need for Speed: Most Wanted. Az EA most kiadta a videó bővített változatát, s a főszerepet inkább az álomverdák kapják. Már megint a rend szegény őrei húzzák a rövidebbet.
1350633621

FIFA 13-bajnokság mozivásznon, a Lurdy Házban

A Konzolbázis és az EA közös rendezésében FIFA 13-bajnokság lesz október 28-án a Lurdy Ház mozijánál. Ha szeretnéd megmérettetni magad az EA Sports focijátékában, vagy csak ki akarod próbálni a megjelenés előtt az új Medal of Honort és az NFS: Most Wantedet, ott a helyed!
1350374400

A Breaking Bad sztárja az NFS-film főszereplője

Az Electronic Arts bejelentette, hogy Aaron Paul, a Breaking Bad sztárja játssza majd a Need for Speed-sorozat alapján készült film főszerepét. Az ígéretek szerint a mozi nem konkrétan egy játékra épít, inkább a cím esszenciáját akarják megragadni a Dreamworks munkatársai.
1350050438

NFS: Most Wanted - indulhat a multiplayer!

Friss játékmenet-felvétellel kedveskedett nekünk a Criterion Games a november 2-án megjelenő Need for Speed: Most Wantedből. Az alábbi képsorok a játék multiplayerét mutatják be, online kapcsolat esetén szinte tobzódni fogunk az életképes versenyekben és kihívásokban.
1349935227

NFS: Most Wanted - ilyen lesz a mobilos verzió

Nem csupán PC-n és konzolokon lát napvilágot a Criterion várva-várt autós címe, hanem lesz egy iOS-re és Androidra optimalizált verzió is. A Need for Speed: Most Wantedet mindenhova elviheted: metrón zötykölődve, iskolapadban gubbasztva is a lehet belőled profi autóversenyző. A látvány persze szerényebb.
1349792536

Új Need for Speed készül Frostbite 2 engine-nel

Az EA Gothenburg utalt arra a tényre, hogy jövőre is várható újabb NFS-játék - legalábbis a stúdió legfrissebb állásajánlata alapján biztosan. A technológia már adott, elvégre a DICE-féle Frostbite 2 engine dübörögne az autós széria következő iterációja alatt is. Nem lepődtünk meg.
1349458231

NFS: Most Wanted - a legkeresettebbek listája

Ha már tűkön ültél az új Need for Speed látnivalók nélkül, akkor ma este jól jársz, elvégre friss gameplay pillanatoknak lehetünk szem- és fültanúi. Az alábbi videó a Most Wanted listáról szól, azaz Fairhaven City legjobb versenyzőiről. Őket kell elpáholnunk minden tudásunkat latba vetve!
1348666224

Bejelentették a PSN Day 1 Digital szolgáltatást

A Sony amerikai részlege bejelentette vadonatúj digitális szolgáltatását, amellyel számos közelgő játékot PlayStation Networkön keresztül is letölthetünk a megjelenés napján. Az októbertől induló program keretében "PSN Day 1 Digital" menüponttal bővül a PlayStation Store.