Need for Speed: Most Wanted PC, PS3, Vita, X360

A Criterion Games a Hot Pursuit után a Most Wantedet gondolja újra.

Need for Speed: Most Wanted - előrendelői extrák

Az Electronic Arts bejelentette, hogy milyen extrák járnak azoknak, akik jó előre bizalmat szavaznak a legújabb Need for Speed játéknak. A Most Wantedből is készül Limited Edition természetesen, emellett üzlettől függően három DLC közül ütheti egy majd a markunkat.

Hírek az NFS és a God of War filmekről

Két, videojátékos vonatkozású fülest kaptunk Hollywoodból. Az első hírmorzsa a Need for Speed mozival kapcsolatos, amelyről már pontosan tudjuk, hogy mikor kerül a filmszínházakba. A másik kiszemelt a God of War film, melynek forgatókönyvébe a Fűrész készítői nyúlnak bele.

A Criterion felügyeli a Need for Speedet

A Criterion alelnöke egy interjúban árulta el, hogy mostantól ők felügyelik a Need for Speed sorozatot, ami azt jelenti, hogy minden egyes epizód fejlesztése során közreműködnek majd. Arról nem szól a fáma, hogy kizárólag a csapat készítené a sorozatot, de már ez is valami, nem igaz?

2014-ben jön a Need for Speed-film

Egy ideig pletykáltak róla, egy ideig halogatták, most azonban úgy tűnik, végleg sínre került a Need for Speed filmes változata. Az anyagot a DreamWorks készíti, és Steven Spielberg ígérete szerint 2014-ben fog megjelenni. Ráadásul nem a játékokat veszi majd alapul.

Befutott az NFS: Most Wanted gépigénye

A Criterion semmit nem bízott a véletlenre, öt hónappal a megjelenés előtt leközölte a Need for Speed: Most Wanted minimum és ajánlott rendszerkövetelményeit, hogy biztosan senkit ne érjen meglepetés. A Frostbite 2 helyett a két éves Hot Pursuit motorja dübörög a játék alatt.

E3 2012: NFS: Most Wanted - mindenből egy kicsit

A Criterion fejese teljesen odáig van új játékuktól, a Need for Speed: Most Wanted-től. Elmondása szerint bátran építkeztek a Burnout Paradise és a Hot Pursuit hagyományaira, "a legjobb szir-szar dolgokat" emelték át az új projektükbe. Mindkét széria rajongói meg lesznek elégedve.

E3 2012: NFS: Most Wanted képözön és videó

A Criterion Games már nem titkolózik, a bejelentés és debüt videók után már ontják magukból az új screenshotokat a Burnout utóízzel rendelkező Need for Speed: Most Wantedből. BMW-k, Lamborghini-k és Porschék menekülnek a rend éber őrei elől.

E3 2012: Ilyen az NFS: Most Wanted multija

A tegnap esti egyjátékos bemutató után következzen a multiplayer prezentációja, a GameTrailers exkluzív anyagában a Criterion egyik fejlesztője mesél a Need for Speed: Most Wanted többjátékos részéről. Három perc utcai versenyzés következik, a szirénák miatt nem kell aggódni!

E3 2012: EA sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az Electronic Arts folytatja a sort, késő este kezdődő konferenciáján minden bizonnyal sok izgalmas bejelentésre számíthatunk! Persze nem mi lennénk, ha nem élőben közvetítenénk ezt a bulit is, tartsatok velünk, hogy első kézből olvashassátok a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: NFS: Most Wanted - videó, dátum

A Citerion Games immáron másodjára fejleszt Need for Speedet, igaz a legújabb felvonás jobban emlékeztet a Burnoutra. Az EA sajtótájékoztatóján felfedték a játékot mozgásban is, illetve a megjelenési dátumról is lehullt a lepel. A határok elmosódtak, a rombolás és a nyílt világ már az NFS ismérve is.