Need for Speed: Most Wanted PC, PS3, Vita, X360

A Criterion Games a Hot Pursuit után a Most Wantedet gondolja újra.
1411488053

Blogajánló: Lara Croft bűvöletében

Kivételesen kedden jelentkezik a heti blogajánlónk, melyben ezúttal is kiemelünk néhány remek a írást a hét terméséből. Lesz itt Resident Evil, toplista és Lara Croft minden mennyiségben.
1399982401

Húszéves a Need for Speed

Pontosan húsz éve látta meg a napvilágot az Electronic Arts autós sorozatának első darabja The Need for Speed néven DOS-ra, PlayStationre és Saturnra. Azóta sok víz lefolyt már a Dunán, a széria 23 résznél jár.
1399441382

Breaking: nem lesz idén Need for Speed

Az Electronic Arts a legfrissebb pénzügyi jelentése kapcsán mondta el a befektetőknek, hogy idén nem lesz új Need for Speed-epizód, így tovább fejleszthetik a jövőre megjelenő játékot.
1395054000

Így kezdett a Need for Speed-film a kasszáknál

Nem sikerült a legjobban a Need for Speed-film rajtja, Amerikában a nyitóhétvégéjén csak a harmadik helyet zsebelte a jegyárbevételeket összesítő toplistán. Mr. Peabody menőbb volt.
1391414417

Bővített traileren a Need for Speed-film

A Need for Speed-mozi nem árul zsákbamacskát, csak álomverdákat, csajokat, országúti akciót és kissé blőd sztorit, amiből a maximumot hozza ki a Breaking Badből ismert Aaron Paul. Most hosszabban is belenézhetünk.
1391276535

Szünetel az új Need for Speed fejlesztése?

A Polygon több forrásból is azt az infót kapta, hogy leépítések voltak a Ghost Games brit részlegénél, és jelenleg az új Need for Speed fejlesztése is szünetel. A maradék fejlesztő az új Battlefielden dolgozhat.
1389594164

Frissítve: Látnivalókon a Need for Speed-film

Kereken két hónap múlva mutatják be a Need for Speed-mozifilmet Aaron Paul főszereplésével. Most két előzetes látott napvilágot az alkotásról, melyek a kulisszák mögé kalauzolnak el. Érzitek a benzingőzt?
1388826058

Leléptek a Criterion Games alapítói

Miután a Criterion Games átpasszolta a NFS-frencsájzt a Ghost Gamesnek, a fejlesztők váltig állították, hogy nincs baj, végre új projektekre koncentrálhatnak. Lehet, mégsem ilyen rózsás a helyzet: már az alapítók is távoztak.
1384848020

Itt a Need for Speed-film második előzetese

Megnéztük a közelgő NFS-mozi legújabb kedvcsinálóját, s kénytelen vagyunk azt mondani, hogy ez nem lesz olyan sekélyes adaptáció, mint általában a játékokból készült filmek. Igazi adrenalinbomba dögös csajokkal és verdákkal.
1383735619

Az EA Sportshoz került a Need for Speed

Az EA fejőstehene, a Need for Speed-frencsájz mától az EA Sports égisze alá került. A sorozatra strukturális átalakítás vár, a kiadó szerint az autóverseny sokat tanulhat majd a cég sportjátékaitól.