Need for Speed: Most Wanted PC, PS3, Vita, X360

A Criterion Games a Hot Pursuit után a Most Wantedet gondolja újra.
1355040004

VGA 2012: Itt a díjazottak teljes listája

Az újságírókollégák szavaztak, a tegnap hajnali VGA-n pedig lehullt a lepel a nyertesek listájáról. Nem árt őket is megemlíteni az új bejelentések és előzetesek mellett. Tanulság: a kalandjátékok élnek és virulnak.
1354784425

NFS: Most Wanted - jön az Ultimate Speed Pack

December közepén érkezik a Need for Speed: Most Wanted új DLC-je, amely az Ultimate Speed Pack néven fut. A csomagban olyan csúcsverdákat kapunk többek közt, mint a Bugatti Veyron és a Lamborghini Aventador J.
1353487606

Need for Speed: Most Wanted teszt

Totálkáros luxusautók vesztegelnek a belváros egyik félreeső parkolójában, versengésük letarolt járdákat, kidőlt oszlopokat, féknyomos kereszteződéseket hagyott maguk után. Romba döntötték a kerületet, tulajdonosaik, vezetőik messze járnak már.
1353002459

Göteborgban készül az új Need for Speed

Az EA vadonatúj fejlesztőstúdiót nyitott Svédországban, ami a beszédes Ghost nevet kapta. A csapat a jelek szerint egy eddig be nem jelentett Need for Speeden dolgozik - masszív ambíciók egy frissen alakult kompániától. Az autós cím természetesen a Frostbite 2 engine-t használja.
1352823247

Elérhető a Need for Speed: Most Wanted demója

Bő két héttel a végleges változat megjelenése után végre elérhető a Need for Speed: Most Wanted próbaverziója PSN-en és Xbox Live-on. Négy álomverda volánja mögött szaggathatjuk fel Fairhaven City utcáit - ráadásul a megnyert Speed-pontokat átviheted a teljes játékba is.
1352708518

Az élen nyitott itthon az Assassin's Creed III

A várakozásoknak megfelelően itthon is letarolta a piacot az Assassin's Creed harmadik része, és míg a vitás spin-off hátrébből, addig a főverzió kapásból a hazai eladási toplista élén rajtolt. A Need for Speed: Most Wantednek a dobogó harmadik fokára futotta.
1352394000

Újabb részletek a Need for Speed-filmről

A Variety újabb részleteket szállított a 2014-ben mozikba kerülő Need for Speed-filmről, megtudtuk, hogy várhatóan ki lesz a másik főszereplő, még több stábtagról hullt le a lepel, és a sztoriról is hallottunk ezt-azt. Az Electronic Arts nagyon komolyan gondolja ezt a mozit, aminek szívből örülünk.
1351580400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Na, ezt nevezzük mi megjelenési listának! Készüljetek fel, ez a hét nagyon sűrű lesz, még szerencse, hogy itt az őszi szünet és az újabb négynapos hétvége! Csakhogy néhány példát emeljünk ki: jön az Assassin's Creed III, a Need for Speed: Most Wanted és az Okami HD is.
1351350179

Wii U-ra jön a Need for Speed: Most Wanted

Az Electronic Arts már a Need for Speed: Most Wanteddel megkezdi az autóverseny-sorozat felvonultatását az új Nintendo-konzolon, jóllehet a játék Wii U-s változatára még várni kell, az valamivel később kerülhet boltokba, mint a többi platformra készülő változat.
1351265408

Launch traileren a Need for Speed: Most Wanted

Szépen lassan elcsendesülnek a marketingfegyverek a Need for Speed: Most Wanted kapcsán, elvégre a jövő héten landol a boltok polcain a Criterion Games legújabb dobása. A nyitott világú autós cím nyilvánvalóan a Burnout alapjaira épült, de ez csak jót tesz neki. Itt az utolsó előzetes.