New Super Mario Bros. U SW, WIIU

A Nintendo első Super Mariója, ami Wii U-ra jelent meg - a játékot később Switchre is kiadták.
1368955800

Nintendós Wii U-megjelenések a nyárra

Még egy Nintendo-hírcsokor a Nintendo Direct legutóbbi adása után: a japánok gőzerővel promózzák a nyáron érkező Wii U-játékaikat, most dátumokkal és látnivalókkal soroljuk fel őket.
1366794000

Még mindig nem megy jól a Nintendónak

Közzétette az elmúlt pénzügyi évre vonatkozó beszámolóját a Nintendo, a japán konzolgyártó már a második évet zárja üzemi veszteséggel. A következő már sokkal jobb lesz állítólag. Állítólag.
1366268400

3DS- és Wii U-bejelentések a Nintendótól

A Nintendo tegnap megint Nintendo Directet tartott, ahol egy sor bejelentés érkezett a japán vállalattól. Rengeteg a megjelenési dátum, a látnivaló, és természetesen új címek is akadnak a repertoárban.
1361142595

New Super Mario Bros. U teszt

Belegondolt már valaki, mennyire jó lenne, ha Mario végre dobná Peach hercegnőt, keresne egy másik csajt, és visszamenne csapot szerelni? Engem végig ez foglalkoztatott az első Wii U-s Super Mario tesztelésekor.
1360867380

Nintendo-bejelentéseket hozott a Valentin-nap

A Nintendo ma is lezavart egy Nintendo Directet, és nem is kevés bejelentés született a délután. Az egyszerűség kedvéért egy anyagban foglalkozunk minddel, így semmi nem kerülheti el a figyelmedet!
1357900200

Amerikában 4 éve a Call of Duty a legnépszerűbb

Az NPD Group közzétette a 2012 decemberére, illetve a teljes tavalyi évre vonatkozó eladási toplistáit. Az amerikai adatok alapján a játékok között abszolút dominanciának örvendhetett a Call of Duty: Black Ops II.
1355140800

Élen nyitott itthon a Far Cry 3

Kapásból a toplista élén nyitott a Far Cry 3, úgy tűnik, a magyar játékosok fejét is elcsavarta a Ubisoft FPS-e, ami immár bizonyosan az év egyik legjobb játéka. A Nike+ Kinect Training nem rajtolt ilyen jól.
1354345209

Launch trailert kapott a New Super Mario Bros. U

Ha új Nintendo-konzol, akkor új Mario-játék a kertek alatt. A Wii U nyitójátékainak sorát erősíti a New Super Mario Bros. U, így most minden rajongó tapsikolhat örömében. A megjelenés mellé friss előzetes dukál!
1353934800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megtelt könnyel a szemünk, új résztvevővel bővült a heti játékmegjelenéseket összegző rovatunk. Bizony: a héten kerül boltokba a Wii U, és természetesen egy raklapnyi cím érkezik majd mellé.
1349361582

New Super Mario Bros. U - traileren a multiplayer

Új Nintendo-ketyere, új Super Mario-játék, egyszerű, mint a fakereszt. A New Super Mario Bros. U követi az évtizedes hagyományokat, és ismét egy végtelenül intuitív program kerekedik ki belőle, ahogy azt már megszokhattuk a kedves vízvezeték-szerelőtől. Lássuk a co-opot!