New Super Mario Bros. U SW, WIIU

A Nintendo első Super Mariója, ami Wii U-ra jelent meg - a játékot később Switchre is kiadták.
1536910227

Tényleg jön Switchre a New Super Mario Bros. U

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, valóban elkészül Switchre a New Super Mario Bros. U. A némileg feljavított látvány mellett a Deluxe-kiadásban kapunk néhány bónuszkaraktert is jövő januárban.
1534600800

New Super Mario Bros. U - Switch-verzió készülhet?

Újabb pletykák ütötték fel a fejüket, melyek szerint a Nintendo a Wii U-ra kiadott New Super Mario Bros. U Switchre szánt verzióján dolgozik. A dolog hihetőnek tűnik, hiszen közel sem ez lenne az első Switch-játék, amit Wii U-ról portoltak.
1520416841

Hivatalos: Mario újra vízvezeték-szerelő

Nem sokáig volt életművész Mario, a Nintendo egyik legsikeresebb játékhőse. A sorozat hivatalos japán weboldalán újra vízvezeték-szerelőként hivatkoznak az olasz úriemberre. Helyreállt a világ rendje!
1504594800

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?
1442250000

30 éves a Super Mario-sorozat

Habár a Nintendónak az egész éve Super Mario-lázban telt/telik, napra pontosan csak tegnap töltötte be a harmincadik születésnapját a népszerű sorozat. Még ennyit kívánunk neki!
1418385900

Animációs filmet csinálhat a Sony a Mario alapján

Bár a GK-n nem foglalkoztunk túl sokat a hírrel, még mindig vannak utórengései a Sony Picturest ért hackertámadásnak. Most éppen az szivárgott ki, hogy Mario is kaphat egy saját animációs filmet.
1402059600

E3 2014: Jön a Mario Maker?

Már javában rendezgetik és építgetik az E3 kiállítóterét, és egy innen kiszivárogtatott fotó buktatta le a Nintendo egyik újdonságát, ami a Mario Maker címet viseli. Igen, valószínűleg saját Super Mario-pályákat készíthetünk vele.
1390929180

Frissítve: Így megy mobilokra a Nintendo?

A japán Nikkei hírlap értesülései szerint a Nintendo még idén bepróbálkozik a mobilos játékok készítésével, persze a maga módján. Csupán kipróbálható változatokkal nyomulhatunk az okostelefonokon és tableteken.
1382608800

Nintendo Wii U - átalakul a Deluxe csomag

A Nintendo bejelentette, hogy átalakítja a Wii U Deluxe csomagját, a pakkot a jövőben nem Nintendo Landdel, hanem New Super Mario Bros. U-val (és annak Luigi-kiegészítőjével) árulják majd.
1377511233

Videón a Nintendo Wii U exkluzívjai

Rákapcsol a Nintendo? Véletlenül sem kell leírnunk a Wii U-t a két next-gen konzol árnyékában, elvégre olyan címek jönnek rá az következő hónapokban, mint a Wind Waker HD, a Super Smash Bros. és a Super Mario Bros. U.