Saints Row 4 PC, PS3, X360

Úton a Saints Row negyedik része!

Így nézett ki a törölt Saints Row PSP-n

A Volition Software 2009 tájékán a Saints Row PSP-s mellékágán dolgozott. Az Undercovert végül elkaszálták, de nem tűnt el a süllyesztőben, a srácok megmutatták, hogy miről maradtunk le.

Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.

Brit toplista: csak a Call of Duty

Kitartást, ha minden jól megy, kicsit több mozgás lesz a közeljövő játékeladási toplistáin, és talán végre sikerül megszorongatni a Call of Duty-Grand Theft Auto-FIFA triumvirátust...

Brit toplista: utolérhetetlen a GTA V

Még mindig a Grand Theft Auto V vezeti a brit játékeladási toplistát, igaz, a múlt héten már kapott kihívót is, hiszen a Saints Row egy új generációs kiadással és egy kiegészítővel jelentkezett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, pár hét szünet után végre jön is valami értékelhető játék, és bár az igazi megjelenési dömping a hónap végén kezdődik, már most is találhatsz olyan címet, ami a fogadra való.

Launch traileren a Saints Row: Gat out of Hell

Jövő héten újra kiakasztják a hülyeségmutatót a Volitionnél, éppen egy hét múlva jelenik meg a Saints Row IV legújabb (önállóan is futtatható) kiegészítője, a Gat out of Hell. Találkozunk a pokolban!

Kipróbálható az új Civilization és a Saints Row 4

A hétvégén ingyen játszható a Steamen a Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth és a Saints Row 4. Ha meghódítanád a világűrt egy birodalomépítős stratégiában, netán egy őrült lövöldére vágysz, nem fogsz unatkozni.

Saints Row: Gat out of Hell - Kulisszák mögött

A Saints Row: Gat out of Hell vadonatúj hangulatfokozója a kulisszák mögé vezet be minket. A friss videó a Saints Row 4 önállóan is futtatható kiegészítőjének szinkronmunkálatait, s annak vicces aspektusát mutatja be.

Vicces traileren a Saints Row: Gat out of Hell

Rég hallatott magáról a Saints Row 4 önállóan is futtatható kiegészítője, a Gat out of Hell. Most azonban kitesznek magukért a készítők: Disney-filmekhez hasonló musicales trailer érkezett.

Blog: Az utóbbi évek legjobb sandbox játékai

Egy kicsit személyesebb hangvételű blog lesz a mai ajánlóban, melynek szerkesztője kedvenc sandbox játékairól írt két elképesztően hosszú blogot. Remek olvasmány lehet egy esős délutánon.