Saints Row 4 PC, PS3, X360

Úton a Saints Row negyedik része!
Típus: Akció

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, pár hét szünet után végre jön is valami értékelhető játék, és bár az igazi megjelenési dömping a hónap végén kezdődik, már most is találhatsz olyan címet, ami a fogadra való.

Launch traileren a Saints Row: Gat out of Hell

Jövő héten újra kiakasztják a hülyeségmutatót a Volitionnél, éppen egy hét múlva jelenik meg a Saints Row IV legújabb (önállóan is futtatható) kiegészítője, a Gat out of Hell. Találkozunk a pokolban!

Kipróbálható az új Civilization és a Saints Row 4

A hétvégén ingyen játszható a Steamen a Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth és a Saints Row 4. Ha meghódítanád a világűrt egy birodalomépítős stratégiában, netán egy őrült lövöldére vágysz, nem fogsz unatkozni.

Saints Row: Gat out of Hell - Kulisszák mögött

A Saints Row: Gat out of Hell vadonatúj hangulatfokozója a kulisszák mögé vezet be minket. A friss videó a Saints Row 4 önállóan is futtatható kiegészítőjének szinkronmunkálatait, s annak vicces aspektusát mutatja be.

Vicces traileren a Saints Row: Gat out of Hell

Rég hallatott magáról a Saints Row 4 önállóan is futtatható kiegészítője, a Gat out of Hell. Most azonban kitesznek magukért a készítők: Disney-filmekhez hasonló musicales trailer érkezett.

Blog: Az utóbbi évek legjobb sandbox játékai

Egy kicsit személyesebb hangvételű blog lesz a mai ajánlóban, melynek szerkesztője kedvenc sandbox játékairól írt két elképesztően hosszú blogot. Remek olvasmány lehet egy esős délutánon.

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.

Heti akciók és leárazások - 43. hét

Néhány óra múlva kezdődik október utolsó hete. Az akciók jönnek és mennek, de mi gondoskodunk róla, hogy a Gamekapocs olvasói mindig tudjanak róluk. Reméljük, elégedettek lesztek az eheti választékkal is!

Korábban érkezik a Saints Row: Gat out of Hell

A tervezettnél egy héttel korábban kerül a boltokba a Saints Row: Gat out of Hell, ráadásul a hét bibliai főbűnről ihletett fegyvereket is bevethetjük a játékban. Az örömhír mellé egy vadonatúj trailer dukál.

Íme, a Saints Row-játék, amit sosem fejeztek be

De mondjuk annyira nem is sajnáljuk. A Heavy Iron Studios annak idején egy olyan Saints Row-játékon dolgozott, amiben főleg bunyózni kellett volna, és amivel a mozgásérzékelős őrületet akarta meglovagolni a THQ.