Saints Row 4 PC, PS3, X360

Úton a Saints Row negyedik része!

Saint's Row 4 - örömködés a gyilok után

Folytatódik a Hail to the Chief-videósorozat a Volition jóvoltából, hőseink ezúttal üdítősdobozoknak öltözött ellenfeleket győznek le, majd nem marad el az elképesztő örömtánc sem. WTF?

Aranyon a Saint's Row IV, itt az új előzetes

A Deep Silver bejelentette, hogy a Volition őrült akciójátéka, a Saint's Row IV végre aranylemezre került. Ha nem akarunk lemaradni a tervezett DLC-kről, akkor season passt is válhatunk a produktumhoz.

Saint's Row 4 - a cicabunda ereje

Újabb Hail to the Chief-előzetessel bővült a Saint's Row 4 kedvcsinálóinak sora, melyben körvonalazódik, hogy miért olyan menő macskajelmezbe bújva feldúlni a várost. A Voltion játéka nem veszi komolyan magát.

Saints Row IV - Johnny Gat visszatér

Saints Row-sorozat ikonikus karaktere a negyedik részből sem marad ki, a játék új előzetese az ő visszatérését leplezi le röviden és tömören. A szinkronért ismét Daniel Dae Kim felel.

Saints Row 4 - összeállt a szinkrongárda

Kifejezetten ütősre sikerült a Saints Row 4 szinkrongárdája, hiszen olyan színészek adják majd a hangjukat a játékhoz többek között, mint Neil Patrick Harris vagy Terry Crews. A főhőst Nolan North is megszólaltathatja.

Új irányt vehet a Saints Row-sorozat

Augusztusban jelenik meg a Saints Row negyedik része, ami ugyan pontot tesz az eddig görgetett történet végére, a fejlesztők mégis remélik, hogy jöhet a folytatás. Csak az már valami más lesz.

Saint's Row 4 - trailer a függetlenség napjára

A jenkiknél holnap nemzeti ünnep lesz, jön a függetlenség napja. A Saint's Row 4 csapata a korábbi próbálkozásokhoz hasonlóan ismét egy elborult trailerrel jelentkezett a jeles nap alkalmából.

Közel tíz percen át mozog a Saints Row 4

Még az E3-on zárt ajtók mögött bemutatott demót most a játék producere, Jim Boone kommentálja nekünk, s a felvétel alapján olybá tűnik, hogy a Saints Row 4 még az inFamousból is csúfos tréfát űz. De jól áll neki!

Modtámogatás a Saints Row-játékokhoz

A Volition nemsokára fejlesztői készletet ad ki a Saints Row második és harmadik részéhez, amivel a rajongók is megbütykölhetik majd kedvenc játékaikat. Ez afféle főpróba is lehet a Saints Row 4 kapcsán.

E3 2013: Az utolsó videócsokor

Az 2013-as Electronic Entertainment Expo hivatalosan is bezárta a kapuit, de bőven maradt még látnivaló a következő napokra is. Az utolsó videó-turkálónkban lesz Saint's Row 4, Knack, CoH 2 és Puppeteer is.