Saints Row 4 PC, PS3, X360

Úton a Saints Row negyedik része!
Típus: Akció

Saints Row 4 - összeállt a szinkrongárda

Kifejezetten ütősre sikerült a Saints Row 4 szinkrongárdája, hiszen olyan színészek adják majd a hangjukat a játékhoz többek között, mint Neil Patrick Harris vagy Terry Crews. A főhőst Nolan North is megszólaltathatja.

Új irányt vehet a Saints Row-sorozat

Augusztusban jelenik meg a Saints Row negyedik része, ami ugyan pontot tesz az eddig görgetett történet végére, a fejlesztők mégis remélik, hogy jöhet a folytatás. Csak az már valami más lesz.

Saint's Row 4 - trailer a függetlenség napjára

A jenkiknél holnap nemzeti ünnep lesz, jön a függetlenség napja. A Saint's Row 4 csapata a korábbi próbálkozásokhoz hasonlóan ismét egy elborult trailerrel jelentkezett a jeles nap alkalmából.

Közel tíz percen át mozog a Saints Row 4

Még az E3-on zárt ajtók mögött bemutatott demót most a játék producere, Jim Boone kommentálja nekünk, s a felvétel alapján olybá tűnik, hogy a Saints Row 4 még az inFamousból is csúfos tréfát űz. De jól áll neki!

Modtámogatás a Saints Row-játékokhoz

A Volition nemsokára fejlesztői készletet ad ki a Saints Row második és harmadik részéhez, amivel a rajongók is megbütykölhetik majd kedvenc játékaikat. Ez afféle főpróba is lehet a Saints Row 4 kapcsán.

E3 2013: Az utolsó videócsokor

Az 2013-as Electronic Entertainment Expo hivatalosan is bezárta a kapuit, de bőven maradt még látnivaló a következő napokra is. Az utolsó videó-turkálónkban lesz Saint's Row 4, Knack, CoH 2 és Puppeteer is.

E3 2013: Elborult képeken a Saints Row 4

Több, mint féltucat screenshot futott be a Saints Row negyedik részéről. A képeken feltűnnek a megszálló idegenek is, akik jóval nagyobbak az átlagos embernél. Persze nem számoltak a játékos leleményességével.

E3 2013: Saints Row 4 - az emberiség háborúja

A fejlesztők szerint "drámaian drámai" trailert készítettek a Saints Row 4-hez, természetesen nem dőlünk be a csöpögő giccsnek, értjük mi a hátsó szándékot. Vajon az emberiséget utoléri-e a végzete?

Ilyen lesz a Saints Row IV borítója

Befutott a Saints Row IV borítója is, viszonylag sok rajta a lila, és még ettől függetlenül is überlaza. A Saints Row negyedik része az év legbetegebb játéka lesz, bár a teljes konzolgenerációt nézve is lenne esélye erre a címre.

Fél perc Saints Row IV

Minimális mennyiségű látnivaló érkezett a Saints Row augusztusban érkező negyedik részéről: egy félperces trailert és egy dobozborítót tudunk ma mutatni a rajongóknak. Csekkoljátok!