Saints Row 4 PC, PS3, X360

Úton a Saints Row negyedik része!

E3 2013: Elborult képeken a Saints Row 4

Több, mint féltucat screenshot futott be a Saints Row negyedik részéről. A képeken feltűnnek a megszálló idegenek is, akik jóval nagyobbak az átlagos embernél. Persze nem számoltak a játékos leleményességével.

E3 2013: Saints Row 4 - az emberiség háborúja

A fejlesztők szerint "drámaian drámai" trailert készítettek a Saints Row 4-hez, természetesen nem dőlünk be a csöpögő giccsnek, értjük mi a hátsó szándékot. Vajon az emberiséget utoléri-e a végzete?

Ilyen lesz a Saints Row IV borítója

Befutott a Saints Row IV borítója is, viszonylag sok rajta a lila, és még ettől függetlenül is überlaza. A Saints Row negyedik része az év legbetegebb játéka lesz, bár a teljes konzolgenerációt nézve is lenne esélye erre a címre.

Fél perc Saints Row IV

Minimális mennyiségű látnivaló érkezett a Saints Row augusztusban érkező negyedik részéről: egy félperces trailert és egy dobozborítót tudunk ma mutatni a rajongóknak. Csekkoljátok!

Közel hét percen át mozog a Saints Row 4

Irgalmatlanul jó gameplay felvétel érkezett a Saints Row negyedik részéről, amiben a játék producere mutatja be nekünk a folytatás újdonságait. Van Dubstep Gun, csak ennyit mondunk!

Traileren a Saints Row 4

Nincs is jobb móka annál, mint az USA elnökeként seggbe rúgni egy egész alienhordát, szóval úgy fest, augusztus végén az utolsó nagy strandolás helyett inkább egy jó nagyot Saints Row 4-ezünk.

Kiknek tartozik a THQ?

Most, hogy sikerült túladni a THQ játékain, jöhetnek a követelések: hitelezőknek, kiadóknak, fejlesztőcsapatoknak és volt munkatársaknak is tartozik a becsődölt vállalat többek között.

Esélyes a Metro- és a Saints Row-mozifilm

Az őrült Saints Row és a posztapokaliptikus Metro filmadaptációja nagyon is elképzelhető - nyilatkozta nemrégiben a Deep Silver anyavállalata, a Koch Media. Ez is hozzá tartozik a hosszú távú stratégiájához.

Jön a Saints Row 4, itt vannak az első látnivalók

Formális bejelentést kapott a Saints Row 4 és az új kiadó, a Deep Silver jóvoltából már megjelenési dátummal, valamint pazar kedvcsinálókkal szolgálhatunk az őrült sandbox címről. A Szentek visszatérnek augusztusban.

Saints Row 4 - a hónap végén mutathatják be

Kötelező jelleggel álljon itt vasárnapra egy bejelentést beharangozó bejelentés - vagy legalábbis valami olyasmi. A várakozások szerint a március végi PAX East falai között mutatkozhat be a Saints Row 4.