Saints Row 4 PC, PS3, X360

Úton a Saints Row negyedik része!
Típus: Akció

Esélyes a Metro- és a Saints Row-mozifilm

Az őrült Saints Row és a posztapokaliptikus Metro filmadaptációja nagyon is elképzelhető - nyilatkozta nemrégiben a Deep Silver anyavállalata, a Koch Media. Ez is hozzá tartozik a hosszú távú stratégiájához.

Jön a Saints Row 4, itt vannak az első látnivalók

Formális bejelentést kapott a Saints Row 4 és az új kiadó, a Deep Silver jóvoltából már megjelenési dátummal, valamint pazar kedvcsinálókkal szolgálhatunk az őrült sandbox címről. A Szentek visszatérnek augusztusban.

Saints Row 4 - a hónap végén mutathatják be

Kötelező jelleggel álljon itt vasárnapra egy bejelentést beharangozó bejelentés - vagy legalábbis valami olyasmi. A várakozások szerint a március végi PAX East falai között mutatkozhat be a Saints Row 4.

Már augusztusban megjelenhet a Saints Row 4

Úgy hírlik, már augusztusban megjelenhet a Saints Row negyedik része, ami azt jelenti, hogy a Volition akciójátéka megelőzheti a GTA V-premiert. Kár, hogy a játékot formálisan még be sem jelentették.

Megvannak a THQ vevői

Hivatalosan is bejelentették, hogy a THQ stúdióit és játékait melyik kiadók vették át. A korábbi pletykák igazak voltak, átment a South Park is, de a Crytek és a Take-Two is beszállt a buliba. A Vigil hoppon maradt.

A Segáé a Relic Entertainment?

Tegnap este vette kezdetét a megboldogult THQ játékainak és egyéb ingóságainak elárverezése. Jelenleg egyetlen megerősített adásvételről sincs információnk, csupán a kiszivárgott szóbeszédekre hivatkozhatunk.

Itt a THQ vége

A bíróság a THQ akarata ellen döntött, nem lehet gyorsan lezavarni az aukciót, ami azt jelenti, hogy elúszott az utolsó esély arra, hogy a kiadót egyben tartsák egy új tulajdonos alatt. A nagy címeket elárverezik, a stúdiókat eladják. R.I.P. THQ.

A Ubisoft megvenné a THQ játékait?

Lapértesülések szerint a Ubisoft is bejelentkezett a THQ stúdióiért és játékaiért, más kérdés, hogy csak olcsón hajlandó megvenni azokat. Több szempontból is érdekes lenne, ha a pletyka megvalósulna.

Csődeljárás alatt a THQ

Ahogy arra számítani lehetett, a THQ ellen csődeljárás indult. Az elmúlt időszakban nem úgy ment a kiadó szekere, ahogy azt várta, rendre elkeserítő pénzügyi eredményeket mutatott fel. A jövő évi címei azért megjelennek.

A Ubisoft bevásárolna a THQ címeiből

A THQ pénzügyi helyzete egyre nehezedik, nem kizárt, hogy a kiadó kénytelen lesz megválni néhány címétől a túlélés érdekében. A Ubisoft vezérigazgatója szerint, az iparágban rendre nehézségei támadnak valakinek, előfordul az ilyen, viszont ők szívesen bevásárolnának a THQ játékaiból.