Saints Row 4 PC, PS3, X360

Úton a Saints Row negyedik része!
Típus: Akció

Saints Row IV - egymillió dolláros gyűjtői kiadás

Egyetlen darab létezik belőle, és nagyon sok ajándék jár hozzá: ez a Saints Row IV: The Super Dangerous Wad Wad Edition, ami potom egymillió dollárba kerül. Mutatjuk, hol lehet előrendelni!

Saints Row IV - karaktert már lehet készíteni

Megjelent és ingyen letölthető a Saints Row IV: Inauguration Station, amivel már most elkészíthetitek a Saints Row IV-ben szereplő karaktereteket. Szabadon szárnyalhat a fantáziátok, a lehetőségek tárháza végtelen!

Fejlesztői naplón a Saints Row IV

Befutott a Saints Row IV legújabb fejlesztői naplója: a Volition srácai nem szakmáznak túl sokat, inkább általában beszélnek arról, mit jelentett számukra a Saints Row-sorozat összerakása.

Saint's Row 4 - örömködés a gyilok után

Folytatódik a Hail to the Chief-videósorozat a Volition jóvoltából, hőseink ezúttal üdítősdobozoknak öltözött ellenfeleket győznek le, majd nem marad el az elképesztő örömtánc sem. WTF?

Aranyon a Saint's Row IV, itt az új előzetes

A Deep Silver bejelentette, hogy a Volition őrült akciójátéka, a Saint's Row IV végre aranylemezre került. Ha nem akarunk lemaradni a tervezett DLC-kről, akkor season passt is válhatunk a produktumhoz.

Saint's Row 4 - a cicabunda ereje

Újabb Hail to the Chief-előzetessel bővült a Saint's Row 4 kedvcsinálóinak sora, melyben körvonalazódik, hogy miért olyan menő macskajelmezbe bújva feldúlni a várost. A Voltion játéka nem veszi komolyan magát.

Saints Row IV - Johnny Gat visszatér

Saints Row-sorozat ikonikus karaktere a negyedik részből sem marad ki, a játék új előzetese az ő visszatérését leplezi le röviden és tömören. A szinkronért ismét Daniel Dae Kim felel.

Saints Row 4 - összeállt a szinkrongárda

Kifejezetten ütősre sikerült a Saints Row 4 szinkrongárdája, hiszen olyan színészek adják majd a hangjukat a játékhoz többek között, mint Neil Patrick Harris vagy Terry Crews. A főhőst Nolan North is megszólaltathatja.

Új irányt vehet a Saints Row-sorozat

Augusztusban jelenik meg a Saints Row negyedik része, ami ugyan pontot tesz az eddig görgetett történet végére, a fejlesztők mégis remélik, hogy jöhet a folytatás. Csak az már valami más lesz.

Saint's Row 4 - trailer a függetlenség napjára

A jenkiknél holnap nemzeti ünnep lesz, jön a függetlenség napja. A Saint's Row 4 csapata a korábbi próbálkozásokhoz hasonlóan ismét egy elborult trailerrel jelentkezett a jeles nap alkalmából.