Saints Row 4 PC, PS3, X360

Úton a Saints Row negyedik része!

Még mindig a Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Hiába rajtolt el több nagyobb cím is a múlt héten, a Saints Row negyedik részét és az új Splinter Cellt egyikük sem tudta megszorongatni. A Lost Planet 3 és a Killer is Dead még a legjobb húszból is kiesett.

Jól fogy a Saints Row IV

A Deep Silver szerint "elsöprő" a Saints Row IV sikere, a frissen megvásárolt projekt már az első héten több mint egymillió példányban fogyott. A kiadónak látszólag bejöttek a THQ-s vételei.

A Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Vége van a nyárnak, örülünk is neki, mert ezzel együtt az uborkaszezont is búcsúztatjuk: izgalmasak lesznek a megjelenési listák és persze a játékeladási toplisták is. Mint ahogy ez is itt.

Befutott a Saints Row IV launch trailere

A nagy gamescomos dínomdánom közepette nem árt észben tartani, hogy a héten jelenik meg a Volition újabb agymenése, a Saints Row IV. A játékhoz befutott az utolsó, minden eddiginél őrültebb előzetes.

Saint's Row 4 - itt a negyedik fejlesztői napló

Ezúttal a szinkronszínészek nyilatkoznak az általuk megszólaltatott karakterekről. Csupa profi művész gyűlt össze az év egyik legőrültebb címében, és már azt is tudjuk, hogy Shaundi nem csak a játékban jó nő.

Saint's Row IV exkluzív teszt

Az USA elnökeként az a feladatod, hogy visszaverd az idegenek invázióját, ami abszolút hálátlan feladat, elvégre egy Mátrix-stílusú alternatív valóságban is helyt kell állnod. Még jó, hogy szuperképességekkel rendelkezel.

Saint's Row 4 - a szuperképességekről bővebben

Befutott a Saint's Row 4 harmadik fejlesztői naplója, melyből kiderül, hogy miként változtatta meg a megszokott játékmenetet a szuperképességekkel való bolondozás. Eláruljuk? Nagyon!

Saints Row IV - egymillió dolláros gyűjtői kiadás

Egyetlen darab létezik belőle, és nagyon sok ajándék jár hozzá: ez a Saints Row IV: The Super Dangerous Wad Wad Edition, ami potom egymillió dollárba kerül. Mutatjuk, hol lehet előrendelni!

Saints Row IV - karaktert már lehet készíteni

Megjelent és ingyen letölthető a Saints Row IV: Inauguration Station, amivel már most elkészíthetitek a Saints Row IV-ben szereplő karaktereteket. Szabadon szárnyalhat a fantáziátok, a lehetőségek tárháza végtelen!

Fejlesztői naplón a Saints Row IV

Befutott a Saints Row IV legújabb fejlesztői naplója: a Volition srácai nem szakmáznak túl sokat, inkább általában beszélnek arról, mit jelentett számukra a Saints Row-sorozat összerakása.