Saints Row 4 PC, PS3, X360

Úton a Saints Row negyedik része!
Típus: Akció

Ezek voltak az USA kedvencei augusztusban

Az NPD Group menetrendszerűen tette közzé az amerikai játékpiac augusztusi összesítését: az iparág forgalma gyakorlatilag stagnált, a játékok eladásai viszont kifejezetten felpörögtek a tavalyi évhez képest.

Még mindig a Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Harmadik hete vezeti a brit toplistát a Saints Row negyedik része, hiába tört be a múlt héten négy új cím is a legjobbak közé. Azt is hozzá kell tenni, hogy egy hajszálon múlott a dolog.

Saints Row IV - a Dubstep Gun a múlté

Új kiegészítő érkezett a Saints Row negyedik részéhez, és bár nem egy méretes darab, a poénfaktort mindenképpen növeli: a híres-hírhedt Dubstep Gunt alakítja át más zenei stílusok mentén.

Még mindig a Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Hiába rajtolt el több nagyobb cím is a múlt héten, a Saints Row negyedik részét és az új Splinter Cellt egyikük sem tudta megszorongatni. A Lost Planet 3 és a Killer is Dead még a legjobb húszból is kiesett.

Jól fogy a Saints Row IV

A Deep Silver szerint "elsöprő" a Saints Row IV sikere, a frissen megvásárolt projekt már az első héten több mint egymillió példányban fogyott. A kiadónak látszólag bejöttek a THQ-s vételei.

A Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Vége van a nyárnak, örülünk is neki, mert ezzel együtt az uborkaszezont is búcsúztatjuk: izgalmasak lesznek a megjelenési listák és persze a játékeladási toplisták is. Mint ahogy ez is itt.

Befutott a Saints Row IV launch trailere

A nagy gamescomos dínomdánom közepette nem árt észben tartani, hogy a héten jelenik meg a Volition újabb agymenése, a Saints Row IV. A játékhoz befutott az utolsó, minden eddiginél őrültebb előzetes.

Saint's Row 4 - itt a negyedik fejlesztői napló

Ezúttal a szinkronszínészek nyilatkoznak az általuk megszólaltatott karakterekről. Csupa profi művész gyűlt össze az év egyik legőrültebb címében, és már azt is tudjuk, hogy Shaundi nem csak a játékban jó nő.

Saint's Row IV exkluzív teszt

Az USA elnökeként az a feladatod, hogy visszaverd az idegenek invázióját, ami abszolút hálátlan feladat, elvégre egy Mátrix-stílusú alternatív valóságban is helyt kell állnod. Még jó, hogy szuperképességekkel rendelkezel.

Saint's Row 4 - a szuperképességekről bővebben

Befutott a Saint's Row 4 harmadik fejlesztői naplója, melyből kiderül, hogy miként változtatta meg a megszokott játékmenetet a szuperképességekkel való bolondozás. Eláruljuk? Nagyon!