Saints Row 4 PC, PS3, X360

Úton a Saints Row negyedik része!

Új kiadást kap a Saints Row IV is

Alacsonyan szállnak a bővített kiadások, a Batman: Arkham Origins új változata mellett ma bemutatkozott a Saints Row IV legújabb és egyben legteljesebb pakkja is: ez a National Treasure Edition.

Ingyenes a Company of Heroes 2 és a Saints Row 4

A Steamen ezen a hétvégén sem kell beérnink ingyenes játék nélkül. A Sega második világháborús RTS-ére, a Company of Heroes 2-re vethetitek rá magatokat, illetve a Volition agyament akciójátékára, a Saints Row 4-re.

Már készül az ötödik Saints Row?

A Volition már javában kalapálja a Saints Row 5-öt, legalábbis erre lehet következtetni az egyik szinkronszínész Twitter-bejegyzéséből. A frencsájzt sokan imádják, a fejlesztők igyekeznek meglovagolni a hisztériát.

Megjelent a Saints Row IV: Enter the Dominatrix

Megjelent a Saints Row IV első masszívabb DLC-je, jóllehet az Enter the Dominatrix eredetileg a Saints Row: The Third kiegészítőfelhozatalát erősítette volna. A debüt apropóján egy új trailer is érkezett.

Saints Row 4 - Enter the Dominatrix DLC dátum

A hónap végén érkezik a Saints Row 4 Enter the Dominatrix DLC-je, amelyben újabb elborult küldetéssort tolhatunk végig. Szereplőink elképesztő jelmezeket öltenek, továbbra sem kell komolyan venni a játékot.

GTA-kiegészítőt kapott a Saints Row IV

Vagyis nem egészen, de a játék fejlesztői jól láthatóan szeretnék meglovagolni a Grand Theft Auto V megjelenése körüli hírverést, így az új DLC erősen áthallásos címmel érkezik.

Még mindig a Saints Row IV vezet a briteknél

Már sorban a negyedik héten viszi el a pálmát a Saints Row negyedik része, a múlt héten megjelent újoncok közül egy sem tudta megközelíteni a játékot. Persze jövő héten más lesz a helyzet.

Ezek voltak az USA kedvencei augusztusban

Az NPD Group menetrendszerűen tette közzé az amerikai játékpiac augusztusi összesítését: az iparág forgalma gyakorlatilag stagnált, a játékok eladásai viszont kifejezetten felpörögtek a tavalyi évhez képest.

Még mindig a Saints Row IV vezeti a brit toplistát

Harmadik hete vezeti a brit toplistát a Saints Row negyedik része, hiába tört be a múlt héten négy új cím is a legjobbak közé. Azt is hozzá kell tenni, hogy egy hajszálon múlott a dolog.

Saints Row IV - a Dubstep Gun a múlté

Új kiegészítő érkezett a Saints Row negyedik részéhez, és bár nem egy méretes darab, a poénfaktort mindenképpen növeli: a híres-hírhedt Dubstep Gunt alakítja át más zenei stílusok mentén.