Saints Row 4 PC, PS3, X360

Úton a Saints Row negyedik része!

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.

Heti akciók és leárazások - 43. hét

Néhány óra múlva kezdődik október utolsó hete. Az akciók jönnek és mennek, de mi gondoskodunk róla, hogy a Gamekapocs olvasói mindig tudjanak róluk. Reméljük, elégedettek lesztek az eheti választékkal is!

Korábban érkezik a Saints Row: Gat out of Hell

A tervezettnél egy héttel korábban kerül a boltokba a Saints Row: Gat out of Hell, ráadásul a hét bibliai főbűnről ihletett fegyvereket is bevethetjük a játékban. Az örömhír mellé egy vadonatúj trailer dukál.

Íme, a Saints Row-játék, amit sosem fejeztek be

De mondjuk annyira nem is sajnáljuk. A Heavy Iron Studios annak idején egy olyan Saints Row-játékon dolgozott, amiben főleg bunyózni kellett volna, és amivel a mozgásérzékelős őrületet akarta meglovagolni a THQ.

Saints Row - ilyen lesz Gat pokoljárása

Az megvan, hogy a Gat Out of Hell voltaképpen a Saints Row: The Third önállóan futtatható kiegészítőjének (így tervezték a Saints Row 4-et is anno) önállóan futtatható kiegészítője? Bárhogy is van, most belenézhetünk.

Heti akciók és leárazások - 38. hét

Új rovat indul a Gamekapcson, melyben összeválogatjuk nektek a hét legklasszabb árleszállításait és alkuit az online játékboltok kínálatából. Kedvenc címeitek talán épp most vannak akcióban, úgyhogy kerüljetek beljebb!

Saints Row IV - jöhetnek a házi készítésű fegyverek

Noha a Saints Row IV-hez már most is letölthetők modok, a játékot fejlesztő Volition csak most tette elérhetővé a hivatalos SDK-t, pontosabban annak is az első részét. Ezzel saját fegyvereket készíthetünk majd.

Tíz percig mozog a Saints Row: Gat out of Hell

Noha a Saints Row: Gat out of Hellből már a hétvégén is láthattatok egy trailert, most egy tíz perc hosszú, nyers gameplayt tartalmazó videót tudunk mutatni nektek az IGN jóvoltából.

Érkezik a Saints Row: Gat out of Hell

Az előzetes pletykák beigazolódtak és tegnap este a Volition leleplezte a bejelentenivalóját, mely a várakozásoknak megfelelően a Saints Row-sorozathoz kapcsolódik. Különálló kiegészítő és next-gen változat érkezik a SRIV-hez.

Frissítve: Pénteken leleplezik az új Saints Rowt?

Úgy tűnik, pénteken bemutatja új játékát a Saints Row és a Red Faction játékokról híres Volition. A hétvégén megrendezésre kerülő PAX Prime hivatalos programjából derült ki, hogy leleplezésre készül a cég.