Saints Row 4 PC, PS3, X360

Úton a Saints Row negyedik része!
Típus: Akció

Saints Row - ilyen lesz Gat pokoljárása

Az megvan, hogy a Gat Out of Hell voltaképpen a Saints Row: The Third önállóan futtatható kiegészítőjének (így tervezték a Saints Row 4-et is anno) önállóan futtatható kiegészítője? Bárhogy is van, most belenézhetünk.

Heti akciók és leárazások - 38. hét

Új rovat indul a Gamekapcson, melyben összeválogatjuk nektek a hét legklasszabb árleszállításait és alkuit az online játékboltok kínálatából. Kedvenc címeitek talán épp most vannak akcióban, úgyhogy kerüljetek beljebb!

Saints Row IV - jöhetnek a házi készítésű fegyverek

Noha a Saints Row IV-hez már most is letölthetők modok, a játékot fejlesztő Volition csak most tette elérhetővé a hivatalos SDK-t, pontosabban annak is az első részét. Ezzel saját fegyvereket készíthetünk majd.

Tíz percig mozog a Saints Row: Gat out of Hell

Noha a Saints Row: Gat out of Hellből már a hétvégén is láthattatok egy trailert, most egy tíz perc hosszú, nyers gameplayt tartalmazó videót tudunk mutatni nektek az IGN jóvoltából.

Érkezik a Saints Row: Gat out of Hell

Az előzetes pletykák beigazolódtak és tegnap este a Volition leleplezte a bejelentenivalóját, mely a várakozásoknak megfelelően a Saints Row-sorozathoz kapcsolódik. Különálló kiegészítő és next-gen változat érkezik a SRIV-hez.

Frissítve: Pénteken leleplezik az új Saints Rowt?

Úgy tűnik, pénteken bemutatja új játékát a Saints Row és a Red Faction játékokról híres Volition. A hétvégén megrendezésre kerülő PAX Prime hivatalos programjából derült ki, hogy leleplezésre készül a cég.

Új kiadást kap a Saints Row IV is

Alacsonyan szállnak a bővített kiadások, a Batman: Arkham Origins új változata mellett ma bemutatkozott a Saints Row IV legújabb és egyben legteljesebb pakkja is: ez a National Treasure Edition.

Ingyenes a Company of Heroes 2 és a Saints Row 4

A Steamen ezen a hétvégén sem kell beérnink ingyenes játék nélkül. A Sega második világháborús RTS-ére, a Company of Heroes 2-re vethetitek rá magatokat, illetve a Volition agyament akciójátékára, a Saints Row 4-re.

Már készül az ötödik Saints Row?

A Volition már javában kalapálja a Saints Row 5-öt, legalábbis erre lehet következtetni az egyik szinkronszínész Twitter-bejegyzéséből. A frencsájzt sokan imádják, a fejlesztők igyekeznek meglovagolni a hisztériát.

Megjelent a Saints Row IV: Enter the Dominatrix

Megjelent a Saints Row IV első masszívabb DLC-je, jóllehet az Enter the Dominatrix eredetileg a Saints Row: The Third kiegészítőfelhozatalát erősítette volna. A debüt apropóján egy új trailer is érkezett.