Tekken 6 PS3, X360

A népszerű Tekken-sorozat várva-várt hatodik része végre boltokba került PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PSP-re.

Animációs film készül a Tekken alapján

Miután a film valami borzasztóan sikerült, nem csoda, hogy a rajongók animációs filmért esedeztek a Namco Bandai előtt. A kiadó örömmel teljesítette kívánságukat, a Tekken: Blood Vengeance idén nyáron mutatkozik be a közönség előtt, és igazi sztárgárda sorakozott fel mögötte.

Enslaved - és végre megvan a 700 ezer

Az elmúlt hónapok egyik legnagyobb buktája volt az Enslaved: Odyssey to the West, no nem azért, mert annyira rosszul sikerült volna. A kiadó a sűrű ünnepi szezonnal magyarázza azt, hogy a játékból mindössze 730 ezer példány kelt az októberi megjelenése óta. Egymillióval számoltak novemberig.

Félmillió példány sem kelt el az Enslavedből

Az Enslaved: Odyssey to the West készítői tavaly novemberig egymillió példányt szerettek volna elpasszolni a játékból, azonban ez annyira nem jött össze nekik, hogy az év végéig a célkitűzés felét sem tudták összehozni. A Namco Bandai egyébként szerény nyereséggel zárta az üzleti év első három negyedét.

Országos Kecskeméti Tekken Verseny - a második

A KAMI – Kecskeméti Anime Videojáték és Képregény Klub másodjára rendezi meg a tavaly is nagy sikert aratott Országos Kecskeméti Tekken Versenyt. A kezdeményezés sokat fejlődött az első bajnoksághoz képest, és már nem is kell sokat aludni addig: februárban indul a második menet!

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.

Namco: olcsóbb, de rövidebb játékok kellenek

A Namco Bandai alelnöke, Olivier Comte szerint a játékok túl drágák, a jövőben más utat kell járniuk a kiadóknak. Ő egy nagy kupaktanács összeülését szorgalmazza.

Tekken bajnokság a Kecskeméti Anime Meeten

A Kecskeméti Anime Meet egy Országos Tekken Versenyt tart március 6-án, 10-16 óráig a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban. Minden harcosnak ott a helye!

Már megtekinthető a Tekken mozi előzetese

A King of Iron Fist Tournament újra megnyitja kapuit a világ legkeményebb harcosai előtt. De mindez milyen lesz a mozivásznon? Most belepillanthatunk!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár észrevehetően kezd lecsengeni a nagy őszi játékáradat, azért még mindig akad egy-két érdekesség az ínyencek számára - ilyen PSP-s Tekken 6 is.

Kedd esti giga galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan sztárok várják az érdeklődőket, mint az Army of Two, a Borderlands, a Modern Warfare 2 vagy a Command & Conquer 4.