E3 2011: Tekken-újdonságok a kiállításon

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Örülhetnek a Tekken-rajongók a Namco Bandai egy raklapnyi újdonsággal kényezteti el őket az idei kiállításon, ami tulajdonképpen nem is meglepő, elvégre a verekedős széria a kiadó legjövedelmezőbb címének számít. Két vadi új játék érkezik majd, illetve egy remake - hogy az új filmet ki ne hagyjuk a listából.

A Tekken egyre több emberhez jut el, s ha a PlayStation-platformok után az Xbox 360 is ki van pipálva, jöhetnek a Nintendo-gépek. A Namco Bandai bejelentette, hogy Wii U-ra és 3DS-re is új Tekkent készít: előbbit egyelőre nemes egyszerűséggel Tekken Wii Successornak nevezik, míg az utóbbi Tekken 3D névre hallgat.

Sok részletet nem ismerünk, annyit láttunk az eddigi prezentációkban, hogy Wii U-n az új kontroller segítségével meglehetősen részletesen testreszabhatjuk a karakterünket, és az új cím inkább a mostanában felbukkant harcosokat - köztük a Tekken 6-os Larsot - erőlteti, míg a Tekken 3D old school anyag lesz, Kazuya és Heihachi a Tekken 2-es rucijukat viselik benne.

A harmadik projekt PlayStation 3-ra érkezik Tekken Hybrid címmel, ami a PS2-re megjelent Tekken Tag Tournament felújított változatát és a szintén készülőfélben lévő Tekken: Blood Vengeance című 3D-s animációs filmet fogja egy csomagban tálalni. A HD remake a Tekken Bowl módot biztosan tartalmazni fogja, míg az új film kapcsán azt mondta el a Namco, hogy külön is megvásárolható lesz természetesen - trailerünk is van róla, íme:

A Tekken-rajongóknak jó dolguk van, remélhetőleg arról sem feledkeztek meg, hogy a Namco már a Tekken 7-en ötletel, ezerrel dolgozik a Tag Tournament második részén a játéktermi gépekre, illetve a Street Fighter X Tekken, illetve a Tekken X Street Fighterben is találkozhatnak majd kedvencükkel.

2.
2.
Mortis
Megint megnyúzzák azt a bizonyos rókát...Többször is, egymás után. Nem jó ez így.
1.
1.
daenath
Ez a Wii-U Tekken kep nem nagyon gyozott meg arrol hogy milyen fantasztikus grafja lesz a masinanak, de majd a kozmetikai hajlamal rendelkezok biztos el tudnak vele jatszadozni :D Ha mar ez a nagy dobas :))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...