Until Dawn PS4

A SuperMassive Games tinihorror-játéka a Heavy Rain nyomdokain, kizárólag PS4-re.

Új játékon dolgozik az Until Dawn fejlesztőcsapata?

A ResetEra egyik felhasználója szúrta ki, hogy a Supermassive Games nemrég levédett egy új nevet és egy logótervet. A Shattered State állítólag egy politikai thriller lesz.

A PlayStation Plus júliusi ajándékai

Nemcsak meleg, hanem borzongató július vár a PlayStation Plus-tagokra, elvégre a Supermassive horrorjátéka, az Until Dawn is berepül az Instant Game Collectionbe. Ezen kívül megkapjuk az Telltale-féle Game of Thronest is.

Így nézett ki PS3-on az Until Dawn

Az Until Dawn elég régóta készült, mire tavaly megjelent PS4-re. A horrorjátékot elsőként PS3-ra jelentették be, és akkor még egy belső nézetes anyag lett volna, melyben a PS Move-val navigálhattunk. Most belenézhetünk a prototípusba!

Until Dawn - egyelőre biztosan nem lesz folytatás

A Supermassive Games vezérigazgatója, Pete Samuels egy interjúban megerősítette, hogy a csapat ugyan dolgozik egy új játékon, de az nem az Until Dawn folytatása.

2015 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A legolvasottabb hírek után nézzünk egy másik listát, következzen az elmúlt év tíz legolvasottabb cikke! A győztesen nem fogtok meglepődni, de azért akad egy-két érdekesség is az összeállításban.

Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.

Until Dawn - bemutatkozott a VR-kiegészítő

Mégis igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, a Sony ugyanis percekkel ezelőtt hivatalosan is megerősítette, hogy Until Dawn: Rush of Blood címmel érkezik a PlayStation VR-exkluzív expanzió a Supermassive játékához.

Frissítve: VR-orientált DLC-t kaphat az Until Dawn

A pletykák szerint készül az Until Dawn első DLC-je, a kiegészítő ráadásul rendkívül érdekesnek ígérkezik: a körítése nagyjából egyezik majd az alapjátékéval, viszont a játékmenet egy kicsit más lesz.

Until Dawn - már gondolkodnak a folytatáson

A nyár egyik meglepetéscíme lett az Until Dawn, legalábbis úgy tűnik, hogy a játék mind a játékosok, mind pedig a készítők elvárásait felülmúlta. Aligha meglepő, hogy a folytatás is szóba került már.

Hangos traileren az Until Dawn

Több szempontból is fura az Until Dawn legújabb trailere: egyrészt a játék már hat héttel ezelőtt megjelent, másrészt pedig a trailerben semmi látnivaló nincs, viszont annál többet kell hallgatózni.