Until Dawn PS4

A SuperMassive Games tinihorror-játéka a Heavy Rain nyomdokain, kizárólag PS4-re.

Until Dawn - vajon ki hal meg legközelebb?

A hétvégén megrendezett Eurogamer Expón bemutatták az Until Dawnt is. A fejlesztők hangsúlyozták, hogy a horrorjáték demójában ugyanaz a végkifejlet elég nehezen érhető el: nem tudni előre, kire csap le a gyilkos.

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!

GC 2014: Gigászi galériafrissítés

A Gamescom alkalmából valóságos képözön zúdult ránk. Nem kis nehézségbe telt minden screenshotot csokorba gyűjteni, de megérte: lesz itt Syberia 3, The Divison, The Witcher 3, Dead Island 2 és más finomságok is.

GC 2014: Masszív Until Dawn gameplay

A Supermassive Games újra bejelentett Until Dawnja bizonyára tetszeni fog a tinihorrorok szerelmeseinek: egy fiatal baráti társaság az erdőbe megy lerészegedni, ám egy titokzatos gyilkosba botlanak - látszólag nincs kiút.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: Bemutatkozott az Until Dawn

A Gamescom előtt a Sony három rövid teasert adott ki készülő játékáról, melynek mibenléte végre megerősítést nyert. A PlayStation 4-exkluzív cím most már biztosan az Until Dawn lesz.

GC 2014: Valamit teasel a Sony - újra frissítve!

Nyilván nem üres kézzel megy a japán konzolgyártó a kölni Gamescomra, az biztos, hogy egy elfeledett vagy egy teljesen új címet (újra) bejelent majd. Tippünk szerint a Supermassive Games horrorjátékáról, az Until Dawnról lehet szó.

GC 2014: PS4-re is megjelenik a Journey?

Véletlenül kikerült a Sony Gamescom-váró oldalára egy lista, ami azokat a játékokat vonultatja fel, amiket majd ki lehet próbálni a játékvásáron a cég jóvoltából. Akad közöttük néhány meglepetés is.

Project Morpheus-támogatást kap az Until Dawn?

Mélyen hallgatnak az Until Dawn felől, még szerencse, hogy egy névtelen forrástól kedvező fülest kaptunk az ígéretes tinihorrorról. Ezek szerint a játékot már PS4-re fejlesztik, és támogatja a Sony VR-szemüvegét.

Mégsem törölték az Until Dawnt

Az Amazon webáruház nemrég törölte az összes Until Dawn-előrendelést, miután a cég úgy értesült, hogy a PS3-ra készülő tinihorror fejlesztését leállították. A készítők viszont megerősítették, hogy erről szó sincs.