Until Dawn PS4

A SuperMassive Games tinihorror-játéka a Heavy Rain nyomdokain, kizárólag PS4-re.

Még életben van az Until Dawn

A Supermassive Games PS3-ra készülő tinihorrorja továbbra is gőzerővel készül. Egy éve nem is hallottunk a projekt felől, így joggal gondolhattuk azt, hogy a játékot törölték. Szerencsére erről szó sincs.

Tettre kész a körfűrész az Until Dawn előzetesben

Reméljük, még nem reggeliztél, így teljesen nyugodtan ülhetsz le az Until Dawn mindszentekre időzített kedvcsinálója elé. A Supermassive fejlesztése teljes mértékben kihasználja a PlayStation Move-ban rejlő lehetőséget. Vajon meg tudod menteni a barátodat a biztos haláltól?

GC 2012: Until Dawn - horrorjáték a Move-hoz

Még egy bejelentés érkezett a Sony Gamescom-konferenciájáról, a PlayStation 3-exkluzív Until Dawn létezéséről szintén hallottunk korábban. A játék Move-val irányítható majd, s bár abszolút tinihorror beütése van, azért jó poén lesz figyelni, hogy a hét főszereplő közül hányan élik meg a hajnalt.

Rain és Until Dawn - a Sony új játékai?

A Sony az elmúlt héten két címet is levédetett, ráadásul mind a Rain, mind az Until Dawn összefüggésbe hozható néhány korábbi pletykával. A Rain kapcsán okosabbak vagyunk, áprilisban már egy rövid játékmeneti felvétel is kiszivárgott róla, és a logója is ismert - bejelentésre készülnek a japánok?