Until Dawn PS4

A SuperMassive Games tinihorror-játéka a Heavy Rain nyomdokain, kizárólag PS4-re.

Until Dawn - képeken az áldozati báránykák

A Supermassive Games interaktív horrorfilmre hajazó alkotásának főszereplői tinédzserek, akik az erdő mélyén álló házba ruccannak ki a hétvégén. Az önfeledt móka nem várt fordulatot vesz, a fiataloknak az életükért kell küzdeniük.

Frissítve: Until Dawn - lesz benne multiplayer is

A PlayStation ázsiai részlegének honlapján olvasható sajtóközlemény szerint a Supermassive Games interaktív horrorjátéka, az Until Dawn az egyjátékos élmény mellett multiplayer móddal is erősíteni fog.

E3 2015: Until Dawn - az erdő mélyén

Hőseink csapdába esnek egy erdei házban. Az önfeledt bulizás hamar túlélésért vívott harcba megy át, miután egy rejtélyes gyilkos módszeresen öldösni kezdi a baráti társaság tagjait. Ismerős a képlet? Nézzük meg közelebbről!

E3 2015: Az első galériafrissítés

Az expó nulladik napján valóságos screenshot-áradat zúdult ránk, szinte alig győztük őket feldolgozni. Lesz itt For Honor, The Division, Uncharted 4, Until Dawn, The Last Guardian és Assassin's Creed: Syndicate is.

Augusztus végén jön az Until Dawn

A Supermassive Games bejelentette, hogy augusztus végén válik elérhetővé az Until Dawn című horrorjátékuk, sőt azt is megtudtuk, hogy újabb neves színészt sikerült leigazolniuk a munkálatokhoz.

Valentin-napi traileren az Until Dawn

Ironikus módon egy romantikus hangulatú trailerrel leptek meg minket az Until Dawn fejlesztői. A PS4-re érkező tinihorror legújabb trailerében a műfajban szinte kötelezőnek mondható fiatal szerelmes párokat ismerhetjük meg.

Közel nyolc percen át mozog az Until Dawn

Kissé megkésve ugyan, de megérkezett a Until Dawn PlayStation Experience-en kiállított demójából készült gameplay videó. Több mint hét percen át izgulhatunk a lengén öltözött hölgyért.

A heti galériafrissítés

A hétvége két jeles eseménytől volt hangos, a The Game Awards és a PlayStation huszadik szülinapjának apropóján tartott buliról egy raklapnyi ropogós screenshotot zsákoltunk be. Csak a nagyágyúkra koncentrálunk.

Until Dawn teaser trailer

Délelőtt már láthattatok egy izgalmas és ijesztő kedvcsinálót a PlayStation 3-ről PlayStation 4-re költöző Until Dawnból. Ezt fokozzuk most egy újabb horrorisztikus ízelítővel.

TGA 2014: Until Dawn - ennek nem lesz jó vége

A The Game Awardson új előzetest kapott az Until Dawn című horrorjáték is, ami révén annak lehetünk szemtanúi, ahogy a játék sorozatgyilkosa elkapja az egyik hölgy szereplőt. Gondolhatjátok, mi lesz a vége.