Steam PC, PS3

A Valve Steam szolgáltatásával kapcsolatos hírek gyűjtőhelye.

Októberig várólistás a Steam Deck

Nem érdemes halogatni a Steam Deck előrendelését, ha érdekel a masina, ugyanis már most jó pár hónapot kell várni a tényleges kiszállításig. Úgy tűnik, bőven van érdeklődője a kis gépnek, a gyártási kapacitás pedig erősen véges.

Blogajánló: tapasztalatok a Steam Deckkel

Olvasónk, lesik20 azon szerencsések közé tartozik, aki már megrendelte és meg is kapta a Steam Deckjét. Blogposztjában most beszámol az első benyomásairól, sőt kérdezhettek is tőle!

Máris driftel a Steam Deck joystickja

A Valve ugyan a februárra áttolt megjelenést már nem halasztotta el, de az első Steam Deck-tulajdonosok nem lehetnek felhőtlenül boldogok, mert egyeseknél már most jelentkezett a joystickdriftelős probléma.

Steam Decken is játszható az Elden Ring

A mai nap folyamán nem csak az Elden Ring került boltokba, de elvileg az első Steam Deck-szállítmányok is útnak indultak az előrendelőkhöz. Nekik jó hír, hogy az Elden Ring biztosan futni fog a Valve hordozható PC-jén.

Csekkolhatod, melyik játékodat viszi a Steam Deck

Hamarosan megkezdik az első Steam Deckek kiszállítását, de a Valve máris elérhetővé tette azt a weboldalt, amelyen keresztül ellenőrízheted, hogy a Steam-könyvtárad tartalma mennyire kompatibilis a kézikonzollal.

Elrajtolt az év első Steam Next Festje

A minap kezdetét vette az idei év első Steam Next Festje, amely esemény során több száz demót tölthettek le a Valve üzletéből, miközben mindenféle fejlesztői livestream vár rátok.

Steam Deck - bármikor abbahagyhatod a játékot

Miközben a Valve gőzerővel készül a Steam Deck rajtjára, bemutatta a kézikonzol egyik legfontosabb funkcióját. A Dynamic Cloud Syncnek hála ott folytathatjuk a játékot, ahol abbahagytuk - és a steames gépeink között is szabad lesz az átjárás.

Úgy néz ki, a Steam Deck tartja februári premierjét

A Valve nemrég friss hírekkel jelentkezett az eredetileg tavaly decemberre időzített, majd februárra áttolt Steam Deck közeledő premierje kapcsán. A jelentés szerint minden az ütemterv szerint halad, így már nem kell újabb csúszásra számítani.

Felhasználórekorddal kezdte az évet a Steam

Remekül indul a Steam számára az új év, legalábbis ami az egyidejűleg aktív felhasználók számát illeti. Ezen a téren a legutóbbi rekordot alig több mint egy hónapja állította be a rendszer, de azt máris sikerült felülmúlni.

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.