Steam PC, PS3

A Valve Steam szolgáltatásával kapcsolatos hírek gyűjtőhelye.
Típus: Böngészõ

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei!

Harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, az elmúlt év játékai összesen huszonhat kategóriában mérethették meg magukat. Az év játéka a Dark Souls harmadik része lett.

Redizájnt kapott a Steam áruháza

Ráncfelvarrást kapott a Steam áruháza: a Valve-nál nemcsak az volt a cél, hogy esztétikusabbá tegyék az üzlet felületét, az ajánlások hatékonyságán is javítani szerettek volna.

Steam - csak a valódi screenshotok jöhetnek

Az úgynevezett bullshot-gyártás mára önálló szakmává nőtte ki magát, érdekes sztorik keringenek arról, hogy a grafikusok hogyan tupírozzák fel és gyúrják eladhatóvá a játékok képeit. Ezzel a gyakorlattal számolna most le a Valve.

Megérkezett a DualShock 4-támogatás a Steamre

Immáron a PlayStation 4 kontrollerével is irányíthatjuk a steames játékainkat, hála a kliens legújabb bétafrissítésének. A natív támogatás azt is jelenti, hogy a DualShock 4 minden funkcióját kihasználhatjuk.

Natív DualShock 4-támogatást kap a Steam

A Steam Dev Days konferencián jelentették be, hogy a Steam hamarosan több kontrollert is natívan támogatni fog. Az első ilyen vezérlő a PlayStation 4 irányítója, a DualShock 4 lesz.

HWSW: Szerencsejáték miatt perelik a Valve-ot

Két oldalról is tűz alá került a Valve az elmúlt hetekben, miután két perben is azzal vádolják a céget, hogy illegális online szerencsejáték-piacok létrehozását támogatta, illetve részesült azok bevételeiből - írja a HWSW.

Windows Mobile-ra is megjelent a Steam appja

Éveket kellett rá várni, de megérte: a minap a Microsoft mobilplatformjain is elérhetővé vált a Steam alkalmazása, ami alaposan megkönnyíti majd a Windows Mobile-os/Windows Phone-os gamerek életét.

Elstartolt a Steam Summer Sale

A Valve tegnap végre begyújtotta a Steam nyári vásárának rakétáit, így több játékhoz most jelentős kedvezményekkel juthatunk hozzá. A promóció - folyamatosan változó akciókkal - egészen július 4-ig tart.

Jövő héten rajtol az idei Steam Summer Sale

Habár a dátumot már korábban is kiszivárogtatták, most a PayPal is megerősítette, így lényegében biztosra vehetjük, hogy jövő héten elrajtol az idei Steam Summer Sale.

E3 2016: Jönnek a Microsoft játékai a Steamre

Az Xbox-főnök, Phil Spencer a Giant Bombnak árulta el, hogy hamarosan a Steamen is elérhetőek lesznek a cég játékai. Úgy látszik, a Microsoft nem erőlteti tovább a Windows Store-t, hiszen a Valve boltjával felesleges versenyezni.