Steam PC, PS3

A Valve Steam szolgáltatásával kapcsolatos hírek gyűjtőhelye.
1574326800

Steam - elrajtolt a Remote Play Together

Volt már olyan, hogy a kedvenc játékoddal akartál co-opozni a barátaiddal, de lehetetlen volt összeszervezni a bandát a helyi multihoz egy szobába? Nos, ez a probléma mára a múlté, hiszen megjelent a Remote Play Together!
1572359552

Jedikkel tér vissza az EA a Steamre

Emlékeztek rá, hogy pár napja beszámoltunk azokról a pletykáról és utalásokról, melyek az EA és a Steam kapcsolatának felmelegítéséről szóltak? Nos, az infók igaznak bizonyultak, a Jedi: Fallen Order már hivatalosan is érkezik a Steamre.
1571587200

Kiszivárogtak az őszi és téli Steam Sale dátumai

Érdemes már most félretenni az uzsipénzt, ugyanis közeleg a Steam halloweeni, őszi és téli nagy leárazása. A szivárgások szerint az árleszállítások október végén indulnak és még január legelején is kifoghatunk egy-két jó dealt.
1570712400

Steam - helyi multiplayer távolról is

Egy roppant érdekes és hasznos funkcióval bővül hamarosan a Steam. A Remote Play Together segítségével távolról is játszhatjuk majd azon címek többjátékos módját, melyeket kifejezetten a helyi, kanapés játékra találtak ki.
1568808000

Steam - ideje látni a nagyobb képet!

Legalábbis a saját könyvtárunkban. Nyílt bétafázisba lépett a Steam legújabb frissítése, amivel végre egy új, interaktívabb és informatívabb arculatot kap a mostanra már igazán elavulttá vált könyvtár felület.
1565611200

Moderálják a Steam Workshop tartalmait

Nem lehet majd akármit feltölteni a Steamre a Steam Workshopon keresztül, a Valve ugyanis - különösebb előzetes bejelentés nélkül - elkezdte moderálni a rajongók által készített tartalmakat.
1565276400

Véget vet a Valve a fejlesztők trükközésének

Még márciusban pattant ki a hír, miszerint sok fejlesztő a Steam megjelenési listáját manipulálva próbál a játékának több figyelmet szerezni a platformon. A Valve most véget vet a trükközéseknek.
1562950800

Steam Labs - új funkciókkal kísérletezik a Valve

Megnyílt a Steam Labs, a Valve tesztlaborja, ahol a nagyközönség is kipróbálhatja a népszerű PC-s piactér legújabb, kísérleti fázisban lévő funkcióit. Máris belenézhetünk három ilyen újdonságba.
1561723200

Alaposan betett a fejlesztőknek a Steam Grand Prix

Ahogy arról beszámoltunk, a napokban elrajtolt az idei Steam Summer Sale, és vele együtt egy új metajátékot is indított a Valve. A Steam Grand Prix szabályrendszere azonban kifejezetten összetett és félreérthető, aminek a fejlesztők itták meg a levét.
1561557600

Megkezdődött a Steam nyári vására

A tavalyi intergalaktikus kalandozások után idén egy corgikkal, teknősökkel, nyulakkal, malacokkal és kakadukkal megrendezett Grand Prix és persze több ezer akciós játék várja a játékosokat.