Steam PC, PS3

A Valve Steam szolgáltatásával kapcsolatos hírek gyűjtőhelye.
Típus: Böngészõ

Új játékoscsúccsal tetőzött a Steam

November 26-án, szombaton egyidejűleg 17,5 millió játékos volt bejelentkezve a Steambe, ami új rekordnak számít. Csak a PlayersUnknown: Battlegroundsszal 3 millióan töltötték az idejüket. Decemberben meglehet a 18 millió is.

Elindult a Steam őszi vására

Néhány nappal fekete péntek előtt a Valve megadta a kegyelemdöfést a pénztárcáinknak: elstartolt a Steam Autumn Sale 2017! Számtalan játékhoz juthatsz hozzá kedvezményesen egészen november 28-ig.

Újabb átalakulás előtt a Steam értékelési rendszere

A Steam újabb intézkedéseket eszközöl a felhasználói értékelésekkel kapcsolatos problémák orvoslására. A cél, hogy elejét vegyék a spambotokkal történő visszaéléseknek.

Halloweeni akciók mindenhol

Mindenszentek ünnepe alkalmából a legnagyobb digitális áruházak is akcióznak. Most jelentős kedvezménnyel ruházhatsz be a legjobb régi és új horrorjátékokba, valamint sok másba is a Steamen, a GOG-on, a Humble Store-ban és a GMG-n.

Már ajándékkártyákat is küldhetünk a Steamen

Ha egy kicsit nagyobb rugalmasságot szeretnél barátaid megajándékozásához a Steamen, bizonyára örülni fogsz az új lehetőségnek: végre digitális ajándékkártyákkal is meglephetjük cimboráinkat.

Kiderült, hogy mikor akciózik idén a Steam

Megtudtuk, hogy mikor indulnak a Steam idei utolsó nagy akciósorozatai. A pontos dátumok a Redditen keresztül szivárogtak ki, később azonban az Eurogamer is megerősítette azokat a saját forrásain keresztül.

Záporoznak a steames játékok a Direct óta

Egy elemzőcég mérése szerint csak az elmúlt négy hétben 730 játék jelent meg a Steamen, a növekedés pedig egyértelműen a Greenlightot leváltó Steam Direct bevezetésének köszönhető.

Töretlenül növekszik a Steam játékostábora

Egy rendezvényen bemutatott prezentáció szerint az elmúlt tizennyolc hónapban átlagosan 1,5 millió játékossal hízott a Steam felhasználótábora, és az aktív júzerszám is látványosan növekedett.

45 ezer bant osztott ki a Valve egyetlen nap alatt

A Steam Summer Sale-t követően rekordmennyiségben tiltott le Steam-fiókokat a Valve. A jelentések szerint a csalók is betáraztak a leárazott játékokból, csak épp azért, hogy cheatekkel kísérletezzenek.

Naponta 33 millióan látogatnak el a Steamre

A Steam alkalmazottja, Alden Kroll előadást tartott az idei Indigón, amelyben többek között arra is kitért, milyen elképesztő számokkal rendelkezik napjaink legnépszerűbb digitális játékáruháza.