Steam PC, PS3

A Valve Steam szolgáltatásával kapcsolatos hírek gyűjtőhelye.

Steam Winter Sale 2018 - szavazz te is!

Elrajtolt a Steam szokásos téli akciója, mely során ezúttal is rengeteg címet szerezhetünk be akár 50 százalék feletti leárazással egybekötve. A vásár mellett pedig a The Steam Awards jelöltjeire is letehetjük a voksainkat.

A Sekirót várják a legtöbben a Steamen

A From Software közelgő akció-kalandjátéka szerepel a legtöbb játékos steames kivánságlistáján a Resident Evil 2 remake és a Metro: Exodus előtt. A top 10-es listában akad jó pár meglepetés is.

Változik a Steam üzletpolitikája

Számos ponton átalakítja a Valve a Steam Terjesztési Megállapodását, és a változtatások ugyan többnyire apró kis módosításoknak tűnnek, azonban a későbbiekben komoly hatással lehetnek a teljes PC-s videojáték-iparra.

Vess egy pillantást a Steam új köntösére!

A SteamDB atyja, Pavel Djundik megosztott pár képet a Steam új designjáról a Twitteren, amelyek állítólag egy januári Valve-prezentációról származnak. Nem tudni, hogy zöld utat kap-e a redesign, de van rá esély.

Elindult a Steam őszi vására

Kezdetét vette a Steam évről-évre visszatérő őszi akciója, mely során november 27-ig nemcsak több ezer játékra tehetjük rá a kezünket komoly kedvezményekkel, de még a Steam Awards jelöltjeire is szavazhatunk.

Steam Link - itt a vég?

Még 2015-ben indította útjának a Valve a streaming eszközt, melynek segítségével a játékosok könnyen továbbíthatták a számítógépükön futtatott játékokat televíziójuk képernyőjére. Most azonban úgy fest, hogy mindennek vége.

Ingyen tölthető a Distraint: Deluxe Edition

Ha szerinted a grafika csak másodlagos szempont egy játék értékelésénél, akkor csapd hozzá nyugodtan a Steam-könyvtáradhoz a Distraint: Deluxe Editiont. Egy pixeles pszichológiai horrorral van dolgunk. A helyszín: a saját lakásunk.

Elindult a halloweeni vásár a Steamen és a GOG-on

A következő napokban feltűnően sok töklámpás keresztezi az utunkat, vámpírok, zombik és kísértetek törnek az életünkre. A két legnépszerűbb PC-s digitális áruház is akciózik, így most olcsón juthatunk remek horrorjátékokhoz.

A Steam törli a troll játékokat

Komoly tisztogatásba kezdett a Steam, az utóbbi két hétben közel 180 olyan címet távolítottak el az online üzletükből, amelyeket csak rengeteg jóindulattal lehetne igazi videojátéknak nevezni.

HWSW: Az Xbox-kontroller mindent visz PC-n

A Steam felhasználói között az Xbox-kontroller a legnépszerűbb, de a Steam Controllerrel játsszák messze a legtöbbféle játékot. A Valve kutatása szerint a DualShocknak sincs mit szégyellnie.