Steam PC, PS3

A Valve Steam szolgáltatásával kapcsolatos hírek gyűjtőhelye.

Kiszivárogtak az őszi és téli Steam Sale dátumai

Érdemes már most félretenni az uzsipénzt, ugyanis közeleg a Steam halloweeni, őszi és téli nagy leárazása. A szivárgások szerint az árleszállítások október végén indulnak és még január legelején is kifoghatunk egy-két jó dealt.

Steam - helyi multiplayer távolról is

Egy roppant érdekes és hasznos funkcióval bővül hamarosan a Steam. A Remote Play Together segítségével távolról is játszhatjuk majd azon címek többjátékos módját, melyeket kifejezetten a helyi, kanapés játékra találtak ki.

Steam - ideje látni a nagyobb képet!

Legalábbis a saját könyvtárunkban. Nyílt bétafázisba lépett a Steam legújabb frissítése, amivel végre egy új, interaktívabb és informatívabb arculatot kap a mostanra már igazán elavulttá vált könyvtár felület.

Moderálják a Steam Workshop tartalmait

Nem lehet majd akármit feltölteni a Steamre a Steam Workshopon keresztül, a Valve ugyanis - különösebb előzetes bejelentés nélkül - elkezdte moderálni a rajongók által készített tartalmakat.

Véget vet a Valve a fejlesztők trükközésének

Még márciusban pattant ki a hír, miszerint sok fejlesztő a Steam megjelenési listáját manipulálva próbál a játékának több figyelmet szerezni a platformon. A Valve most véget vet a trükközéseknek.

Steam Labs - új funkciókkal kísérletezik a Valve

Megnyílt a Steam Labs, a Valve tesztlaborja, ahol a nagyközönség is kipróbálhatja a népszerű PC-s piactér legújabb, kísérleti fázisban lévő funkcióit. Máris belenézhetünk három ilyen újdonságba.

Alaposan betett a fejlesztőknek a Steam Grand Prix

Ahogy arról beszámoltunk, a napokban elrajtolt az idei Steam Summer Sale, és vele együtt egy új metajátékot is indított a Valve. A Steam Grand Prix szabályrendszere azonban kifejezetten összetett és félreérthető, aminek a fejlesztők itták meg a levét.

Megkezdődött a Steam nyári vására

A tavalyi intergalaktikus kalandozások után idén egy corgikkal, teknősökkel, nyulakkal, malacokkal és kakadukkal megrendezett Grand Prix és persze több ezer akciós játék várja a játékosokat.

Változik a Steam felülete, íme, a tervek

Végre picit modernebb külsőre frissít a Valve! Több hónapnyi pletyka és spekuláció után hivatalosan is bemutatták, hogy miként formálják újjá a Steam-könyvtáraink kinézetét a nem is olyan távoli jövőben.

Steam Chat - új mobilappal jelentkezik a Valve

Az eredeti Steam-applikációban is felvehettük a kapcsolatot a barátainkkal, de ha valóban gyakran használjuk itt a chatet, akkor a Valve legújabb mobilos alkalmazása nagyban leegyszerűsítheti a dolgunkat.