Steam PC, PS3

A Valve Steam szolgáltatásával kapcsolatos hírek gyűjtőhelye.

Változik a Steam felülete, íme, a tervek

Végre picit modernebb külsőre frissít a Valve! Több hónapnyi pletyka és spekuláció után hivatalosan is bemutatták, hogy miként formálják újjá a Steam-könyvtáraink kinézetét a nem is olyan távoli jövőben.

Steam Chat - új mobilappal jelentkezik a Valve

Az eredeti Steam-applikációban is felvehettük a kapcsolatot a barátainkkal, de ha valóban gyakran használjuk itt a chatet, akkor a Valve legújabb mobilos alkalmazása nagyban leegyszerűsítheti a dolgunkat.

Steam Summer Sale 2019 - kiszivárgott a dátum

Are you ready for a miracle? Úgy néz ki, hogy idő előtt derült ki a Steam idei nyári vásárának időpontja. A friss információk szerint június 25-től reszkethet a pénztárcánk.

Steam - egymilliárd regisztrált fiókkal

Április végén hatalmas mérföldkövet hagyott maga mögött a Steam - az online játékpiacra már több mint egymilliárd felhasználói fiókot regisztráltak. Ezek közül 90 millió felhasználó aktívan használja a szolgáltatást.

Megint változik a Steam értékelési rendszere

Ismét belenyúl a Valve a Steam felhasználói értékeléseibe, a célja pedig az, hogy elejét vegye a review bombinggal kapcsolatos anomáliáknak. Lássuk részletesen, hogyan működik az új rendszer!

Steam Link Anywhere - bárhonnan játszhatunk majd

A Valve bejelentette, hogy kiterjeszti az idáig csak a helyi hálózatra lekorlátozott Steam Link lehetőségeit, így a jövőben bárhonnan játszhatunk majd steames könyvtárunk játékaival.

Leépítések a Valve VR-részlegénél

Tizenhárom teljes munkaidős alkalmazottat és több külsős munkavállalót bocsátott el februárban a Valve. A leépítések a Valve VR-ra szakosodott részlegében történtek, de a vállalat nyilatkozata szerint ez nem tükröz semmiféle irányváltást.

A Steam bezárta a filmes könyvtárát

Tudtátok, hogy a Steamen is megvásárolhattátok a kedvenc filmjeiteket? Mi sem hibáztatunk érte, ha nem. A Valve videostreaming szolgáltatása olyannyira nem jött be, hogy a vállalat kukázta az egész rendszert.

Nagyot futott 2018-ban a Steam

Egészen konkrétan 15 milliárd gigabájtnyira nagyot, ami pontosan 15 exabájtnyi adatnak felel meg. Ez egyébként jóval több, mint az előző évek eredményei, és a változások ezzel nem állnak meg, komoly átalakulás előtt a Valve platformja.

Megduplázódott a VR-headsetek száma a Steamen

Ugyan még mindig rendkívül kis százalékát teszik ki a VR-játékosok a Steam-felhasználóknak, ám a számuk 2018 során megduplázódott. Komoly fellendülést hozhat a továbbiakban az idei év?