Steam PC, PS3

A Valve Steam szolgáltatásával kapcsolatos hírek gyűjtőhelye.
Típus: Böngészõ

Akciós a Steam Link

Az ünnepek alkalmával 1,1 eurós áron szerezhető be a Steam Link különböző akciós csomagokon keresztül. Ugyan a szállítási díj relatíve magas, ám az ajánlatok még így is igazán kedvezőek. Az ajánlat csak hétfőig él.

GDC 2018: Kasszát robbantott tavaly a Steam

A GDC-n összesítette a SteamSpy a Valve platformjának tavalyi évét. Eszerint a Steam 2017-ben hozta a legtöbb bevételt a fejlesztőcégnek, a legnagyobb siker pedig messze a PlayerUnknown's Battlegrounds volt.

Átalakult a Steam kívánságlistája

A hétvégén masszív leárazásokat tart a Steam a kínai újév apropóján, ezzel együtt pedig a kívánságlistát is átfazonírozták az üzemeltetők. A megújult felület informatívabb és átláthatóbb lett.

Megújulhat a Steam Big Picture módja (is)

Habár a Valve még nem jelentette be formálisan, állítólag a cég már dolgozik a Steam dizájnjának megújításán. A legutóbbi hírek szerint az átalakulás a Big Picture módot is érinti.

Több mint 7 ezer játék jelent meg tavaly a Steamen

A Steam Spy adatai szerint minden korábbinál több játék jelent meg a Steamen tavaly, ami persze nem meglepő, a Steam Direct bevezetése óta záporoznak a címek a platformra.

Újabb rekord a Steamnél

Masszívan megugrott a Steam-felhasználók "aktivitása" az elmúlt egy évben, a Steam Database mérése szerint a hétvégén újabb rekordot döntött a Valve szolgáltatása.

Megvannak a Steam Awards 2017 győztesei

Véget ért a Steam nem éppen szokványos díjkiosztója, ahol furábbnál furább kategóriákban szavazhattak a játékosok. A Cuphead zsebelte be a legtöbb elismerést, két díjat is hazavihetett.

Ezek voltak a Steam legkelendőbb játékai 2017-ben

A Valve is visszatekint az elmúlt évre és megosztotta velünk a Steam legkelendőbb és legnépszerűbb játékainak listáját. Ugyan pontos számok nincsenek, azért egy-két meglepetés így is becsúszott.

Elstartolt a Steam és az Origin téli vására

Még nem késő karácsonyig bevásárolni a jobbnál jobb címekből, hiszen kezdetét vette a Steam és az Origin téli vására. Most rengeteg PC-s játékhoz juthattok hozzá kedvezményesen - már a lista végigböngészése is megterhelő.

Már nem fogadja el a Bitcoint a Steam

Másfél éve vezette be a Bitcoin-támogatást a Steam, ám nem tartott ki sokáig mellette: a héten bejelentette, hogy a volatilitása és a tranzakciós költségek megugrása miatt nem fogadja el többé a kriptovalutát.