Mario Kart 8 WIIU

Wii U-exkluzív részt kap a Mario Kart.

Brit toplista: visszaestek az eladások a Black Friday után

Véget értek a nagyobb Black Friday akciók, a karácsony azonban még pár héttel odébb van, vagyis két hullám közti aprócska völgybe ért a játékipar. Ez meglátszódott a brit dobozos játékeladásokon is.

Brit toplista: meglátszott a Black Friday akciók hatása

Az EA Sport FC 24 zárt az élen, de az utóbbi pár hónap megjelenései is szépen teljesítettek, igaz, a februári Hogwarts Legacy még mindig dobogós helyen szerepel a szigetországban.

Brit toplista: hiába a fanyalgás, élen nyitott a Call of Duty: Modern Warfare III

Nincs mit tenni, ha új Call of Duty kerül a piacra, akkor garantált, hogy azt vinni fogják, mint a cukrot. A botrányos megítélésű Modern Warfare III még a legnagyobb sikerjátékokat is lenyomta a dobozos eladási listán.

Brit toplista: még mindig Mario az élen

Az olasz vízvezeték-szerelő továbbra is tartja első helyét, az EA idei focis játékán kívül csak a Nintendo játékai tudtak előrébb kerülni a múlt héten, mindenki másnál visszaesett a forgalom.

Brit toplista: Mario lenyomta Pókembert is

Helycsere történt a brit toplista élén: ezúttal Mario és barátai vihették haza a dobozos eladási lista aranyát. Érkezett néhány izgalmas új cím is, a dobogó jelenlegi urait azonban nehéz lesz kirobbantani a helyükről.

Brit toplista: mindent letaroltak New York hálószövői

Ahogy az várható volt, mind a Marvel's Spider-Man 2, mind pedig a Super Mario Bros. Wonder előkelő helyen nyitott a brit eladási listán. A Nintendo bajszos hőse mellett a Sega fürge kabalája is versenybe szállt.

Brit toplisa: a dobogót sem érte el a Lords of the Fallen

Hiába az ígéretes előzetesek, viszonylag gyenge rajtot vett a Lords of the Fallen friss rebootja. A játékon valószínűleg a rengeteg technikai probléma és szörnyű teljesítmény sem segített.

Brit toplista: Az Assassin's Creed: Mirage sem tudta lenyomni az EA Sports FC 24-et

Az ég kék, a fű zöld, a britek meg csípik a focit. Tudjuk, hogy ezzel nem mondtunk semmi újat, de az mégis meglepő, hogy még a frissen megjelent új Assassin's Creed sem tudta elorozni a labdarűgók aranyérmét.

Brit toplista: elképesztő rajtot vett az EA Sports FC 24

Az idei év második legnagyobb nyitányát produkálta az Electronic Arts rebrandingen átesett futballjátéka. Ezzel könnyedén átvette a vezetést a brit dobozos toplista élén is.

Brit toplista: lecsúszott az aranyról a The Crew Motorfest

Erős gázfröccsel hagyta el a rajtvonalat a The Crew Motorfest, az első hét végére azonban mégsem markolt aranyat a Ubisoft versenyjátéka. Lássuk, milyen címekre neveztek be a britek az elmúlt héten!