Brit toplista: a na'vik nem taroltak

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 11.
  • Toplista
Link másolása
A Ubisoft új Avatar-játéka csak a lista közepéig tudott ugrani, a lista többi tagjának helyzete gyakorlatilag bebetonozódott a múlt heti állapotra, igaz, még egy "új" szereplő azért felfért a tizedik helyre.

Ha hétfő, akkor brit fizikai eladási lista. A múlt héten a szigetországban úgy látszik, hogy stagnált a lemezes játékok eladása, ami érthető, hisz a Black Friday már elmúlt, az igazi karácsonyi akciók pedig még nem indultak el. Nem is meglepő, hogy maximum egy helyezést rontott vagy javított egy-egy játék.

A Ubisoft új játéka sem nyitott valami fényesen, mindössze az ötödik helyre fért fel. Természetesen, ahogy minden héten, úgy most is kizárólag a lemezes eladásokat vette figyelembe a felmérés, így a digitális eladások lehet, hogy drasztikusan más képet festenének. A lista élén továbbra is az EA Sports FC 24 áll, őt követi a Super Mario Bros Wonder és a sokak által a The Game Awardsról hiányolt Hogwarts Legacy. A új CoD tartotta a negyedik helyét, a lista második felében viszont egyértelműen az Avatar: Frontiers of Pandora hatása érződik. Régi-új belépő a tizedik helyen a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Nézzük hát akkor lista formájában is az első tíz helyezettet:

  1. EA Sports FC 24
  2. Super Mario Bros Wonder
  3. Hogwarts Legacy
  4. Call of Duty: Modern Warfare 3
  5. Avatar: Frontiers of Pandora
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Marvel's Spider-Man 2
  8. Nintendo Switch Sports
  9. Minecraft
  10. Lego Star Wars: The Skywalker Saga
7.
7.
Spazz Maticus
#6: Hát ez nyílván ízlés kérdése, de úgy egyébként a közösségi hírekben, fórumokon sem az látszik hogy ez akárcsak egy "átlagosan jó" játék lenne.

Személyes véleményem szerint is az - " Average Ubisoft product" címszó mellett ha létezik ilyen a wikipedián, akkor ennek a játéknak a borítóképe szerepel ott illusztrációképpen valószínűleg...XD

De még ezen a "ubicopypaste-en" felül is olyan lapos szegény, hogy Pandora bolygó ide vagy oda, 2-3-év múlva ennek a game-nek még a nevére sem fog emlékezni senki...

A lista abszolute nulla hírértékével, és relevanciájával viszont teljesen egyetértek.


6.
6.
delphijos
#2: Ez egy jó játék lett. Nem világmegváltó, de jó.

Amúgy továbbra is tartom,hogy ennek a listának ma már NULLA hírértéke van.EGYETLEN ország LEMEZES eladásai. És hiába van a cikkben odaszúrva hogy "a digitális eladások lehet, hogy drasztikusan más képet festenének" ( persze ez is csak feltételes móddal ) amikor a cikk címében meg a magyarázatban "a Ubisoft új játéka sem nyitott valami fényesen" is levontok belőle következtetést...
5.
5.
crytek
Jaj jaj a hiperüber 10/10-es exklúzivok előtt az év szégyene cod... szegény acti-ms duó biztos sírnak minden nap amiért fikázzák a játékot. De mondjuk van kéznél mindig pár millió $ felitatni a könnyeket, amiket ez a pusztulat cod folyamatosan termel :)

De szeretnék én is ilyen szarral gazdaggá válni..
4.
4.
memoryman
Tényleg jó lenne egyszer darabszámokat is tudni a listához.
3.
3.
csoki0619
#2: És akk itt van egy The Days Before, ami akkora felháborodást keltett csupán az alátolt marketing miatt, mert annyi tudatlan bedőlt neki. Ez meg olyan amilyen, de minőségben még így is átugorja kétszer. Amit mondani, akarok, van az a marketing ami elad egy vödör kakát is, itt ez nem sikerült.
2.
2.
Spazz Maticus
#1: Nem volt ez rosszul marketingelve, pontosan tudták a kiadónál mennyit ér a "termékük"...XD
1.
1.
csoki0619
Nemtom így hirtelen eldönteni, h ez az Avatar játék volt rosszabbul marketingelve, vagy a Guardians of the Galaxy game. Ráadásul mindkettő elég szarul szerepelt a kasszáknál. Viszont még a GotG-nál azért volt egy általános egyetértés, h amúgy egy nagyon tuti kis gamma, csak nem kapta fel a sajtó, addig a szteroidos Hupikéknél elég alacsonyan mozognak a pontszámok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...