Gears of War

Főhősünk, Marcus Fenix egy speciális csoport tagjaként érkezik az emberek által már kolonizálni kezdett Sera bolygóra, melyet egyelőre nem ismert okok miatt megtámadott egy Locust nevű idegen faj.
Típus: Akció, Taktikai Akció

Hétfőre tolták Cliff Bleszinski játékbejelentését

Sajnos az utolsó pillanatban el kellett tolni CliffyB szereplését Jimmy Fallon késő esti showműsorában, így a sztár játékdesigner hétfőn jelenti be legújabb projectjét.

Most éppen hogy áll a Gears of War mozifilm?

Még 2008-ban hintették el, hogy készül a Gears of War mozifilm, aminek azóta több forgatókönyv-változata is napvilágot látott. Most a rendező kiléte a kérdés.

CliffyB nem visz fegyvert a bejelentésre

Cliff Bleszinski, az Unreal és a Gears of War játékok frontembere minden játékbejelentésére egy hatalmas modellfegyverrel érkezett. Egészen mostanáig.

CliffyB új játékot jelent be jövő héten

Cliff Blezsinski, az EPIC legnagyobb alakja, az Unreal és a Gears of War istene jövő héten bejelenti legújabb játékát. Mindezt Jimmy Fallon esti show-jában.

Második helyen nyitott itthon a God of War III

Itthon is népszerű lett a God of War harmadik része: a PlayStation 3-as címek között rögtön első lett, viszont az összesített listán csak a második helyre futotta neki.

Gears of War 3 bejelentés és trailer áprilisban?

Az egyik külföldi magazin titkos, de megbízható forrásra hivatkozva állítja, hogy következő hónapban kapjuk meg az első trailert, rá egy évvel pedig itt a megjelenés.

Nem a Microsoft diktál a Gears of War fronton

Az Epicnek elege lett a találgatásokból, s abból, hogy állítólag a Microsoft kényszeríti rájuk a Gears of War játékokat, s azok folytatásait. Mark Rein erősen cáfol.

Hazai eladási toplista - élen a Bad Company 2

A Battlefield: Bad Company folytatása itthon is óriási siker lett, az összesített toplistán és platformonként is bezsebelte az első helyet és a vele járó aranyérmet.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Változatlanul a World of Warcraft, a FIFA 10 és a Call of Duty: Modern Warfare 2 voltak az elmúlt hét legkeresettebb játékai - azért a Euro Truck feltörése meglepett bennünket.

Új játékot jelent be az Epic Games az E3-on

Az Epic egy új játékbejelentéssel érkezik majd az idei E3-ra. Egyelőre azonban nem tudjuk, hogy vajon a Gears-sorozatot folytatják-e, vagy egy teljesen új címmel rukkolnak elő.