Gears of War

Főhősünk, Marcus Fenix egy speciális csoport tagjaként érkezik az emberek által már kolonizálni kezdett Sera bolygóra, melyet egyelőre nem ismert okok miatt megtámadott egy Locust nevű idegen faj.
1295964000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Még mindig a World of Warcraft címek uralják a hazai játékeladási toplistákat, de ezúttal azért egy-két cím be tudott férkőzni közéjük az élbolyba, így a Cataclysm csak a harmadik, a Wrath of the Lich King pedig a tizedik lett. A szerencsés ezüstérmes személyében a FIFA 11-et tisztelhetjük.
1295366383

Gears of War Triple Pack bejelentve

Igazak voltak a két héttel ezelőtti pletykák, közös "összefoglaló" csomagot kap a Gears of War első két része. Azon játékosok, akik már játszottak a játékokkal, sok újdonságra ne számítsanak, az újoncoknak viszont jól jöhet a Triple Pack, mielőtt a harmadik rész boltokba kerül az ősszel.
1293963113

Gears of War Ultimate kiadás készül

Sok a találgatás mostanában a készülő Gears of War játékokkal és csomagolásokkal kapcsolatban. Sokan Kinect-verziót pletykálnak, sokak szerint pedig ez sosem fog bekövetkezni. Februárban viszont jön az Ultimate kiadás, amiről szintén nem tudjuk pontosan, hogy mit fog tartalmazni.
1292518892

VGA '10 - Miért nem volt Gears of War bejelentés?

Talán sokan emlékszünk még arra, hogy tervben volt egy nagy Gears of War leleplezés a múlt hétvégén megrendezésre kerülő Video Game Awardson, amit Major Nelsonék az utolsó pillanatban lemondtak. Most az Epic szájhős designere, CliffyB is felszólalt az intermezzo kapcsán.
1292104791

Elmarad a mai Gears of War bejelentés

Eggyel kevesebb okunk van izgulni a hajnali Video Game Awards bejelentései kapcsán, Major Nelson ugyanis az utolsó pillanatban jelentette be, hogy a Microsoft döntésére elmarad a Gears of Warral kapcsolatos leleplezés - ötletünk sincs egyébként, hogy mire számíthattunk volna.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1290338247

Katasztrófa is lehetett volna a Gears of War

Utólag érdekes hallani Cliff Bleszinski szájából, hogy az Xbox 360 egyik legnagyobb és legnépszerűbb játéka akár katasztrófába is fulladhatott volna. A fejlesztők ugyanis nem álltak a helyzet magaslatán, amikor belekezdtek ebbe az ambiciózus projektbe, s könnyedén belebukhattak volna.
1289914209

Gears of War játék készül a Kinectre?

Habár még csak pletyka szintjén létezik a dolog, de mindenesetre felmerült, hogy a Microsoft egyszer s mindenkorra le akar számolni azzal a nézettel, hogy a Kinect csak egy újabb casual játékszer. S mi lenne erre alkalmasabb egy új Gears of War játéknál?
1286794044

Kórházba került a Gears of War zeneszerzője

Habár nem túl vidám történet, kötelességünk beszámolni a játékvilágban történt szomorúbb eseményekről is. A legutóbbi ilyen a Gears of War zeneszerzőjének kórházba és ezzel együtt lélegeztetőgépre kerülése. Kevin Riepl állapota egyelőre eléggé súlyos.
1284823351

Szépen nyitott itthon a R.U.S.E.

Noha csak az utolsó helyen végzett a legjobb tíz között, a Ubisoft második világháborús stratégiája bebizonyította, hogy van még mit és hogyan feldolgozni a történelem ezen cseppet sem derűs korszakának a segítségével. Ja, és már nem vezet a The Sims második része.