Gears of War

Főhősünk, Marcus Fenix egy speciális csoport tagjaként érkezik az emberek által már kolonizálni kezdett Sera bolygóra, melyet egyelőre nem ismert okok miatt megtámadott egy Locust nevű idegen faj.
Típus: Akció, Taktikai Akció

People Can Fly: a játékosokat nem érdekli a grafika

A Bulletstorm fejlesztői kétségbe vonják azt a közhelyet, hogy a játékosokat elsősorban csak a grafika érdekelné. Még szerencse, hogy az FPS-ük jól néz ki.

Epic: Az iPad lehet a jövő játékgépe

Mark Rein, az Epic alelnöke szerint még az olyan slágercímek, mint a Gears of War is meg fognak egyszer jelenni az iPadre, az iPhone-ra és az androidos telefonokra.

Ice-T szívesen szerepelne a Gears of War 3-ban

A népszerű rapper és színész nagy rajongója a sorozatnak, s elmondása alapján nagyon szeretne valamilyen formában bekerülni a harmadik részbe.

Visszaesett a Bad Company 2 a hazai toplistákon

Lecsúszott a dobogóról a Battlefield: Bad Company második része, helyét a rivális Call of Duty: Modern Warfare 2 vette át. Szembetűnő még a DJ Hero megerősödése is.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár az Xbox 360-as játékok között még mindig a legjobb, az Alan Wake visszaesett az összesített toplistán, és csak a hetedik legkeresettebb játék volt.

Gears of War 3 - még egy kis csoportfotózás

Itt az egész brigád. Marcus, Dom, Cole, Baird, Anya, mindenki összeállt, hogy pózoljon egyet, mielőtt újabb seregnyi locustot küldenének át a másvilágra.

Gears of War 3 képáradat - lancer is van

Tengernyi friss képet kaptunk a jövőre érkező Gears of War 3-ból, melyek megmutatják az Xbox 360 és az Unreal Engine 3 tartalékait. Ja, és van láncfűrészes lancer is!

Konzolokban van a pénz - az Epic elnöke szerint

Az Epic elnöke, Mike Capps megosztotta néhány gondolatát a különböző platformokra történő fejlesztésről és a kalózkodásról. Szerinte a konzolokban van a pénz.

Gears 3 hivatalos bejelentés, trailer, CliffyB interjú

Végre sok került Cliff Blesziniski szereplésére Jimmy Fallon műsorában, s ahogy az interjúban is hallhattuk, felfedték a világ legrosszabbul őrzött titkát.

Kiszivárgott a Gears of War 3 bejelentés, részletek

Valószínűleg valami hiba csúszott az Epic, vagy a Microsoft gépezetébe, az első Gears 3 részletek ugyanis még CliffyB bejelentése előtt kiszivárogtak.