Gears of War

Főhősünk, Marcus Fenix egy speciális csoport tagjaként érkezik az emberek által már kolonizálni kezdett Sera bolygóra, melyet egyelőre nem ismert okok miatt megtámadott egy Locust nevű idegen faj.
Típus: Akció, Taktikai Akció

GDC 2011: Pengeélen táncolt a Gears of War 1

Az idei GDC-n Mike Capps barátian sztorizgatott az Epic múltját kivesézve, sok érdekességet osztott meg a nagyközönséggel. Kissé fura, hogy a Gears of War első része könnyedén befuccsolt volna, ha nincs meg a fejlesztők tehetsége, szenvedélye és elkötelezettsége.

GDC 2011: Az Epic bemutatta az új Unreal Engine-t

A fejlesztőcsapat minden szerénység nélkül azt állította tegnap San Franciscoban a sikeres játékmotorjuk következő változatáról, hogy "a következő generációs játékok így fognak kinézni". Az új beépített technológiák meggyőzőek, a jövő UE 3.0-s játékait nem kell félteni. Update: megérkeztek a képek!

Gears of War Kinect a Time Crisis nyomdokain?

Csak, hogy meglegyen a napi betevő pletykaadag. Mióta elkezdett keringeni a neten, hogy valaki tudni véli, hogy készül a Kinectre átalakított Gears of War, azóta gondolkodunk rajta, hogy ez mégis hogyan fog működni? Vajon félig kontroller, félig Kinect megoldás lesz? Elképzelhető, hogy az Epic egészen másra gondolt...

Az élen nyitott itthon a Dead Space 2

Ahogy megjelent, máris átvette a vezetést a hazai játékeladási toplistákon a Dead Space második része. Mi egyáltalán nem csodálkozunk ezen, a játék nagyon jól sikerült, azon viszont annál inkább meglepődtünk, hogy Xbox 360-on a Kinect Sportsot nem sikerült megelőznie.

Nem lesznek Gears 3-extrák a Bulletstormban

Az Epic sajnálattal közölte, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem lesznek feloldható Gears of War 3 spéci tartalmak azon Bulletstorm tulajdonosok részére, akik valamelyik korábbi Epic Games címmel (Unreal Tournament 3, Shadow Complex) már játszottak. A bétakulcs természetesen marad.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb hazai játékeladásai toplisták, s bár a csúcstartó még mindig a World of Warcraft előfizetői kártyája, néhány érdekes változás történt az elmúlt héten: a Kinect Sports például egészen a második helyre kapaszkodott fel, ami egyúttal a Kinect hazai sikerét is kiválóan prezentálja.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Még mindig a World of Warcraft címek uralják a hazai játékeladási toplistákat, de ezúttal azért egy-két cím be tudott férkőzni közéjük az élbolyba, így a Cataclysm csak a harmadik, a Wrath of the Lich King pedig a tizedik lett. A szerencsés ezüstérmes személyében a FIFA 11-et tisztelhetjük.

Gears of War Triple Pack bejelentve

Igazak voltak a két héttel ezelőtti pletykák, közös "összefoglaló" csomagot kap a Gears of War első két része. Azon játékosok, akik már játszottak a játékokkal, sok újdonságra ne számítsanak, az újoncoknak viszont jól jöhet a Triple Pack, mielőtt a harmadik rész boltokba kerül az ősszel.

Gears of War Ultimate kiadás készül

Sok a találgatás mostanában a készülő Gears of War játékokkal és csomagolásokkal kapcsolatban. Sokan Kinect-verziót pletykálnak, sokak szerint pedig ez sosem fog bekövetkezni. Februárban viszont jön az Ultimate kiadás, amiről szintén nem tudjuk pontosan, hogy mit fog tartalmazni.

VGA '10 - Miért nem volt Gears of War bejelentés?

Talán sokan emlékszünk még arra, hogy tervben volt egy nagy Gears of War leleplezés a múlt hétvégén megrendezésre kerülő Video Game Awardson, amit Major Nelsonék az utolsó pillanatban lemondtak. Most az Epic szájhős designere, CliffyB is felszólalt az intermezzo kapcsán.