Call of Duty: Ghosts PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

Folytatódik a Call of Duty, a Ghosts teljesen új történetet mesél el.
Típus: Akció, FPS, Háborús

A GTA V volt tavaly az amerikaiak kedvence

Négy év után először fordult elő, hogy nem Call of Duty volt az év legkeresettebb játéka az USA-ban: a Call of Duty: Ghosts elé a Grand Theft Auto ötödik része tudott beférkőzni. Meglepő?

CoD: Ghosts - képeken az Onslaught DLC

A rajongók nem maradnak sokáig bővítmény nélkül a Call of Duty: Ghosts esetében sem: január végén érkezik az Onslaught DLC, amely négy új multis térképet és egy Extinction epizódot tartalmaz. Itt vannak a képek!

Frissítve: CoD: Ghosts - Onslaught megerősítve

Az Infinity Ward hivatalosan is megerősítette, hogy Onslaught névre hallgat majd a Call of Duty: Ghosts első pályacsomagja. A DLC még január végén megérkezik, van egy teaserünk is róla.

Brit toplista: még mindig csak a FIFA

Befutott a legfrissebb brit toplista, meglepetésből viszont nincs túl sok: még mindig vezet a FIFA 14, és új megjelenések híján az élbolyt sem forgatta fel semmi, szinte minden maradt a régiben.

Call of Duty: Ghosts - íme, az első DLC

Egy GameStop áruházban található poszter megszellőztette a Call of Duty: Ghosts első DLC-jének tartalmát. Az Onslaught névre keresztelt csomagban négy új multis térkép és egy új Extinction fejezet várja a rajongókat.

Brit toplista: hatodjára is FIFA 14

Befutott az idei év első brit toplistája, továbbra is a FIFA 14 a legkeresettebb játék a szigetországban. A Grand Theft Auto V ugyan csak az ötödik lett, de hamarosan rekordot dönthet.

A GTA V volt a britek kedvence

A Grand Theft Auto V volt a britek kedvenc szórakoztatóipari terméke 2013-ban, a játék még a Skyfall DVD- és Blu-ray-változatát is megelőzte. Közel négymillió darabot adtak el belőle a szigetországban.

Brit toplista: még mindig vezet a FIFA 14

Befutott az idei év utolsó brit toplistája: a győztes ezúttal is a FIFA 14 lett, utána pedig a Call of Duty: Ghosts és az Assassin's Creed IV: Black Flag következik - pont úgy, mint a múlt héten.

A FIFA 14 vitte a brit karácsonyt

Öt év kihagyás után megint a FIFA lett a karácsonyi szezon legkeresettebb játéka a briteknél, a Call of Duty legutóbbi részének csak a második helyre futotta. Az EA tizennegyedszerre viheti haza a címet.

CoD: Ghosts - traileren a season pass finomságai

Az Activision mindent elkövet annak érdekében, hogy a rajongók jó előre bebiztosítsák maguknak a Call of Duty: Ghosts soron következő négy DLC-jét. Ha season passt vásárolunk, akkor ingyen frissíthetünk a next-gen verziókra is.